středa 23. října 2019

Umyvadlo concept

Umyvadlo concept

Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro.


Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Bath Concept voľnestojace umývadlo NOUL priemer 450mm x900mm z umelého kameňa.


BESCO DECCO voľne stojaca batéria,chróm. Nikto zatiaľ nepridal hodnot. Pokud jste majitelem koupelny větších rozměrů, určitě oceníte širokou nabídku dvojumyvadel. CONCEPT 2představuje skvělou kombinaci příznivé ceny a moderního designu. Pokud máte koupelnu menších rozměrů, oceníte závěsné provedení, které opticky zvětší její prostor.


Vaše koupelna pak bude působit vzdušným dojmem. Přesto budete mít dostatek úložného prostoru pro všechny nezbytné věci. Samozřejmostí jsou výsuvy se samodovíráním.


Koupelny Ptáček, děláme koupelny, ve kterých se žije. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR.


Umyvadlo concept

Concept představuje dokonalou kombinaci vysoce kvalitních výrobků koupelnového vybavení a příznivých cen. Concept je značka, která pod sebou schraňuje kvalitní koupelnové produkty, jakými jsou například Geberit, Hansa, Hüppe, Ideal Standar Kaldewei a Vitra a mnohé další výrobky předních koupelnových společností. Deska pod umyvadlo z masivního dubu.


Otvory pro sifon a vodovodní baterii nutno udělat dodatečně dle umístění umyvadla a baterie. Bez otvorů můžete použít jako samostatnou desku - polici. Dobrý den, prodám umyvadlo s baterií značky concept. Používané max půl roku a to jen občas ( umyvadlo v prádelně ). Důvod prodeje - přecházíme na větší umyvadlo.


Vše jako nové, bez záva bez vodního kamene - použ. Séria CONCEPT 1je charakteristická jasne rezanými rysmi, ktoré reagujú na posledné módne trendy v kúpeľňovom nábytku. Koncept firemného nábytku Concept 3vychádza z trendov dizajnového stvárnenia kúpeľňového nábytku. Korpusy skriniek sú ponúkané nielen v základnej bielej farbe, ale aj v moderných farbách oliva a wenge.


Farebné prevedenie elegantne kontrastuje s čelnými bielymi plochami a účelnú úchytkou. Svojim hranatým tvarom a. Korpusy nábytku sú zhotovené zo špeciálnej drevotriesky. Koncept Rosa zahrnuje hned tři modely van, které se liší zejména velikostí, ale i designem. CZ to je kompletní nabídka koupelnové sanity.


Umyvadlo concept

Akční ceny, které jinde nenajdete! Více než 1značek předních zahraničních i českých výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky