pondělí 14. října 2019

Trouba whirlpool akp 244 ix

Trouba whirlpool akp 244 ix

Free Shipping Available. Order By 9pm For Next Day Delivery! Compare our best prices for whirlpool akp and similar products. Enjoy 3days Black Friday on idealo.


Trouba whirlpool akp 244 ix

Chcete-li zabránit změnám aktuálního nastavení trouby, stačí na několik sekund přidržet příslušná tlačítka. Zamilujete si její moderní nerezový design Dynamic, řadu praktických funkcí, tichý chod a snadné ovládání pomocí otočných knoflíků. Nebojte se vaření, s troubou WHIRLPOOL AKP 2IX to bude hračka. Trouba WHIRLPOOL AKP 2IX vás uchvátí svým moderním vzhledem s masivní rukovětí po celé šířce dveří. Díky povrchu SMART-CLEAN na vnitřní straně celoskleněných dvířek je údržba trouby neuvěřitelně jednoduchá.


Teplotu a typ pečení si nastavujete. Je vybavena elektronickým časovačem a displejem. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. I vaření se může stát snadnou a pohodlnou záležitostí, když máte ty správné pomocníky.


Jedním z nich je bezpochyby i šikovná trouba , která zvládne dokonale upéct vynikající kuře, domácí buchty nebo prvotřídní dort. Vyberte a nakupte spotřebiče do vaší kuchyně s Okay! Energetická třída Označení třídy energetické účinnosti, t. Veškeré informace o produktu. Funkce Power Booster zabezpečuje velmi rychlý ohřev.


Indukční varná deska se šířkou cm. Indukce zahřívá feromagnetické dno hrnce, ne skleněnou plochu varné desky. Elektromagnetické pole přechází přes sklokeramickou p. Nebojte sa varenia, s rúrou WHIRLPOOL AKP 2IX to bude hračkaElektrická rúra WHIRLPOOL AKP 2IX vás uchváti svojím moderným vzhľadom s masívnou rukoväťou po celej šírke dverí.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Dál už hledat nemusíte! Servírujte své rodině vždy ty nejchutnější pokrmy rychle a jednoduše. Whirlpool AKP 2IX prodáváme za příjemnou cenu.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Samostatná horkovzdušná trouba AKP 2IX s ventilátorem bez zadního ohřevu se vyznačuje masivní rukovětí po celé šířce dveří, nerezovým provedení, otočnými knoflíky a zeleným displejem. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Flat je navržena tak, aby čistě a hladce zapadla do kuchyně každého stylu a vytvořila prostředí účelné, úsporné a přehledné. Ovládání se zjednodušilo a výsledkem je uspořádaný. Aj varenie sa môže stať ľahkou a pohodlnou záležitosťou, keď máte tých správnych pomocníkov. Jedným z nich je bezpochyby aj šikovná rúra, ktorá zvládne dokonale upiecť vynikajúce kurča, domáce buchty alebo prvotriednu tortu.


Povedená a velmi dobře prodávaná vestavná horkovzdušná trouba , od jednoho z nejznámějších výrobců domácích elektrospotřebičů. Má standartní rozměry pro vestavbu a klasické vyčnívající knofliky na vrchu. W a trouba pracuje v energetické třídě A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky