pátek 25. října 2019

Ruční sekáček na cibuli

Sekáček na zeleninu a cibuli FIX, Küchenprofi. Ruční kráječ na cibuli. Z odolného materiálu vhodného pro styk s potravinami. S multi ostřím z nerezové oceli.


Už je konec namáhavému krájení cibule. Prostě je to v kuchyni jednička. Před samotným vložením oloupané cibule do kráječe je dobré překrojit cibuli na polovinu či více kusů, lépe a rychleji rozporcují nerezové nože kráječe najemno jednotlivé kusy.


XXL šetří Vaše záda vhodný pro výstavbu rostlinných sazenic cibulek a brambor díky značkovači si zároveň značíte vzdálenost mezi. Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule, zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Další výhodou je kotouč na šlehání, který je vhodný například pro výrobu domácí majonézy. Oloupe a naseká cibuli. Zjednodušte si v kuchyni přípravu pokrmů.


Jednou vyzkoušíte a už nedáte z ruky! Kráječ se snadno udržuje. Ať už se jedná o různé ovoce, zeleninu, česnek, oříšky, čokoládu na dezert, můžete dané věci nasekat najemno či nahrubo podle intenzity a počtu zmáčknutí!


Nejvíce oceníte, že díky tomuto šikovnému kuchyňskému pomocníkovi nejprve cibuli oloupete a pak nakrájíte – a to vše doslova v mžiku! How To Strike Your Irons Pure Like A Tour Pro (Use These Drills) - Duration: 8:12. Malý a skladný sekáček , který je ideální k přípravě ovocných a zeleninových salátů. Jeho ostré nerezové nože dokáží nasekat potraviny během chviličky na malé kousky. Stačí jen párkrát zatočit a máte hotovo!


Můžete jej snadno rozebrat a opláchnout. Nejlepší na tomto kuchyňském šikulovi je, že jím můžete cibuli nejprve oloupat a pak nasekat najemno! Už žádné zdlouhavé krájení zeleniny či ovoce! Připravte si pokrm rychle a efektivně!


V pohodě jsem tam nasekala např brambory na křapáče, cibuli , pomazánku - všechno možný. Ale musí se s tím pracovat tak že to asi sekund sekáš-přestaneš…sekáš sek …přestaneš. Je skvělý pomocník při zpracování zeleniny na kostičky. Popis: 1x použitá nevyužitá ruční pomůcka na sekání cibule. Testovali jsme benzínové, elektrické, akumulátorové, ruční i robotické sekačky.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat sekačku. U krájení cibule vás nepálí oči a ke krájení nepotřebujete elektřinu. Lze jej využít na cibuli , česnek, ořechy, petržel, mrkev, papriku, atd. Pomocí jím lze dělat i saláty.


Nejen co se týče přípravy jídla, ale také následnému úklidu. Díky tomu, že veškeré ingredience budou zavřené v misce, nestane se, že byste měli například cibuli všude okolo nebo na zemi. Kuchyňský sekáček je vhodný nejen na ovoce, zeleninu, ale také na maso. Uvnitř misky je ostří se břity.


Před sekáním doporučujeme danou potravinu nakrájet. Poté už jen stačí zatáhnout za táhlo na provázku. Popis: Nový ruční sekacek na zeleninu, cibuli ,. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky