čtvrtek 17. října 2019

Podložka na indukční vařič

Podložka na indukční vařiče. Kvalitní podložka na indukční vařiče, díky této podložce nebudete muset vyhazovat Vaše staré hrnce, které na indukci použít nejdou. Mezi vařič a hrnec vložíte tuto indukční podložku a můžete vařit.


Elektromagnetická indukce vyniká svými extrémně malými ztrátami energie a vysokou účinností, která dosahuje až. Kromě toho se indukční vařič velice snadno udržuje, na rozdíl od jiných typů neobsahuje žádné vyvýšeniny, ani záhyby, ve kterých by se držela špína.

Minimální tepelné ztráty (účinnost více než ) Speciální sklokeramický povrch pro snadnou a. Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách - vhodné pro hliníkové, nerezové, železné, litinové, smaltované, skleněné i. Stačí podložku vložit mezi nádobu a vařič ! Prodej podložky realizujeme do hodin za překvapivě nízké ceny dopravného. Stačí indukční podložku vložit mezi nádobu a indukční vařič a tím dojde k okamžité transformaci tepla z podložky na varnou nádobu. Zmiňovali jsme, že pokud na indukční varnou desku nově přecházíte, budete muset obměnit svůj repertoár nádobí.


Na tento typ ohřevu totiž bude fungovat jen takové, které je z feromagnetického materiálu. A u většiny případů tomu tak bude, bez hrnců z tohoto materiálu se neobejde.

Avšak pokud máte nějaký specifický. Zdravím, indukční podložka je magnetická, a je k tomu, aby spojila indukční vařič s neindukcnim nádobím, měla by tedy přijít na indukční vařič. Jak to bude fungovat s plynem, si netroufám odhadovat, na jednu stranu rozvádí teplo, ale jak podložka snese přímý kontakt s plynen, nevím.


Pokud se voda v hrnci vyvaří (a vařením naprázdno by mohlo dojít k přehřátí), indukční cívka se sama vypne. Totéž udělá, jestliže na varné ploše leží nějaký cizí předmět. Vaření s indukcí je o mnoho rychlejší a úspornější než všechny ostatní používané metody.


Indukční vařič a jeho rozpoznávací schopnosti. Přímo uprostřed: DownAir systém Klarstein Full House je revolucí v kuchyni, protože kombinuje indukční desku přímo s DownAir odsavačem par. Kuchyňská pára a pachy zmizí přímo tam, kde vznikají. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma indukční podložka. Ušetříte tak čas i peníze.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.

Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Samozřejmě nemůžeme zapomenout ani na indukční vařič pro náročnější uživatele. Vybrali jsme moderní dvouplotýnkový indukční vařič Domo DO326IP s časovačem a dětskou pojistkou.


Tento model vyniká nejenom svým velmi vysokým výkonem, ale i propracovaným designem. Plyn nemáme a na sklokeramice jsem musela vařit let a byl to dost děs, takže bude indukce. Jenže mám hrnce a pánve z Zeptru a nové keramické pánve které na indukci nepůjdou. Jasně že si časem budu muset koupit nové hrnce, ale hledala jsem možnost jak zatím využít ty staré a narazila jsem na indukční podložku.


Orion Nerezová indukční podložka s odnímatelnou rukojetí 24cm. I na chalupě můžete mít moderní a funkční kuchyňku. Vyzkoušejte dvouplotýnkový indukční vařič se sklokeramickou deskou, na kterém se bude vařit jedna radost!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky