pátek 25. října 2019

Smaltovaný čajník

Smaltovaný čajník

Výroba smaltu vyžadovala tavící pec a kulové mlýny na mletí skloviny pro výrobu smaltu. Po vzniku Československé republiky nastal rozmach smaltovací výroby. Vyberte smaltovaný hrnek, smaltovaný džbán, smaltovanou misku či smaltovaný čajník přesně dle Vašeho přání. Různé barvy smaltů lze kombinovat s různými dekoracemi, které vyrobíme přesně dle Vašeho zadání. Firma BELIS znovu zařadila do svého sortimentu smaltovaný čajník.


Smaltovaný čajník

Pokud se tyto čajníky ukážou být žádaným firma BELIS je rozhodnuta tuto produkci i nadále rozšiřovat. Doprajte si horúcu šálku čaju ako pravé anglické dámy! Vôňa jablkového koláča, byliniek a vy zabalené v deke počas príjemného čajového popoludnia. Smaltovaný čajník l. No čaj sa nespraví sám od seba - pomôže vám v tom kvalitný smaltovaný čajník Frico alebo Edenberg v typickom prevedení s objemom až litra!


Má čiernu plastovú rukoväť a smaltovanú časť sýtej zelenej farby. Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. Konvice na kávu, čaj, vodu a různé další nápoje najdete v této části naší nabídky. Jsou zde smaltované konvice v různých velikostech i barvách v klasickém i moderním tvaru, určitě zde konvici podle vašich představ najdete.


Vám ohlásí vařící se vodu. Vhodný na všechny typy spotřebičů včetně indukce. Jedná se o ručně lité smaltované nádobí bez automatizovaných výrobních procesů. Tento web používa súbory cookie. Viac informácií v pod kategórií Obchodných podmienok.


EUR 1EUR bez DPH 1EUR 1EUR bez DPH expedícia 1-dni. Levandule s píšťalkou, smaltovaný čajník Puntík s píšťalkou. Materiál: smalt, nerez, plast. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete Souhlas s jejich používáním. Více informací v pod kategorií Obchodních podmínek.


Pokud dáváte přednost tradičnímu smaltovanému čajníku před rychlovarnnými konvicemi, či nerezovými čajníky jsou naše smaltované čajníky tou nejlepší volbou. Objem čajníka je až litra. FRICO a EDENBERG už od 1€ v klasickom štýle vytvoria príjemnú atmosféru domova.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. EUR 1EUR bez DPH 1EUR 1EUR bez DPH v externom sklade (dní). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vás upozorní na var vody. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Vyberte si konvičku na čaj, která bude dělat radost na vašem stole. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové.


Stačí kliknout na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky