pátek 4. října 2019

Soehnle siena 65840

Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. The main advantage is removable weighing pan, which is made ? Unser erstes Video ist online und weitere werden folgen ^^. Small but impressive: the digital kitchen scale Siena in a modern design saves space and is convenient - almost indispensable.


The removable weighing plate is easy to clean and easy to store.

With large, easy to read LCD screen and tare function, Siena wins extra points for great functionality. Hlavnou prednosťou je odnímateľná vážiaca plochanbsp;vyrobená z bezpečnostného skla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Keyword search You can also search directly for a product – for example, by product name or item number.


Hlavní předností je odnímatelná vážicí plocha, která je vyrobena z bezpečnostního skla. Il largo display LCD permette di leggere comodamente il peso espresso in gradazioni di un. Fő előnye az eltávolítható mérőfelület, amely biztonsági üvegből készült.


Minden összetevőt gramm pontosággal mér le és a mért értékeket egyértelmű módon jeleníti meg a kijelzőn.

If this is not the manual you want, please contact us. Free delivery on eligible orders of £or more. Pozitivní je, pokud je váha lehká a odolá i nečekaným pádům z kuchyňské linky.


Malé kuchyňské spotřebiče. A kijelzett súlyt egy széles LCD kijelzőről olvashatja le. Konyhamérleg boltok, képek. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä.


Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, což zaručuje odolnost a dlouhou životnost. Celý popis a technické parametry. Digitální kuchyňská váha s odnímatelnou vážící deskou z bezpečnostního skla.


Siena) Caracteristici principaleGreutatea maximă: kg Cu decuplare automată și funcția Tara Ecran LCD mare, ușor de cititDescriere Design modern, format compact și practic. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Soehnle Shape Sense Profi 100. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.

Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Pravidelné akce a slevy na příslušenství pro. Kapaciteta je do 3kg, sa preciznošću do 1g.


Možný osobní odběr Brno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky