pátek 4. října 2019

Nádoby na koření

Kořenky a nádoby na koření. Správné skladování koření a kořenících směsí je velmi důležité. Aby vám koření vydrželo co nejdéle svěží a voňavé bez zbytečných okolních zápachů, je třeba jej velmi pečlivě uchovávat. Nejvhodnější nádoby na koření jsou skleněné kořenky a dózy s pevným uzávěrem. Nádoby na koření v otočném stojanu.


Po ruce je budete mít i tehdy, když si pořídíte kompletní sadu nádob na koření a otočného stojanu.

Tento praktický a zároveň stylový doplněk může mít své místo rovnou na vaší. Speciální dózy a skleničky uchovají koření správně a navíc pěkně na očích. Při vaření hned budeme vědět, kam sáhnout. A to jak pro základní koření , tak i pro různé speciality. Praktické jsou například otočné stojany na kořenky.


Dózy na koření , kořenky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Neexistuje chutná, aromatická kuchyně bez řádného koření. Chceme-li je mít při vaření po ruce, stojí za to mít v kuchyni praktický stojan na koření. Místo sáčků, které se někdy příliš otevírají a vůně rychle uniká, je nejlepší ukládat koření v praktických, uzavřených nádobách. Cukr, sůl i exotická koření mají v kuchyni cenu zlata.


Zaslouží si tedy zvláštní péči od TESCOMY. Osvědčují se jako dekorativní prvek v místnosti i jako nádoby na skladování. Skleničky na pepř a sůl? Proto je vždy dobré mít k dispozici i větší sklenici s mletým pepřem a mořskou solí v poličce na koření.


V našem obchodě najdete širokou škálu nádob na skladování potravin. Toto nenápadné příslušenství zajistí, že kuchyně bude uklizená a bude mít jedinečnou atmosféru. Můžete si vybrat z keramických obalů, skleněných nádob a sklenic.


Mlýnky na koření a kořenky jako základ dobrého vaření. Pokud trávíte v kuchyni alespoň trochu času, určitě v ní nechybí koření. Aby vám vydrželo čerstvé a abyste měli přehle kde co máte, neměly by vám chybět ani kořenky a mlýnky.


Koupit Detail Sada 2ks na tekuté koření (olej, ocet). Pepř a sůl jsou často v typické slánce a pepřence s omezeným sypáním, a tak je někdy příliš zdlouhavé vysypat z nich větší množství koření.

Výrobky vybrané týmem stylistů rychlé doručení 1dní na vrácení zboží. V nabídce také závěsné kořenky pro uložení na kuchyňský tyčový organizér. Stojan na koření je podepřený na dřevěných podložkách, díky kterým se drží stabilně a sklenice na něm jsou v bezpečí. Snadno se doplňují a mají různé typy otvorů pro pohodlné dávkování.


Vyberte si sady kořenek s praktickým stojanem. Nesmí vám chybět ani mlýnek na koření , sůl nebo pepř, slánka a pepřenka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky