středa 23. října 2019

Robot na těstoviny

Snadno tak vytvoříte vynikající domácí těstoviny nejrůznějších tvarů. Sada obsahuje různých disků na těstoviny. Pasta - italské těstoviny existují v různých tvarech a velikostech podle zvyklostí jednotlivých regionů a typu pokrmu. Jsou ideálním doplňkem k rybám, masu nebo zelenině. K tomuto nástavci na roboty Chef a Major můžete připojit až tvořítek na těstoviny a také tvořítko na cukroví.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Těmto kuchyňským pomocníkům jsem věnovali článek Jak vybrat strojek na těstoviny. Součástí výbavy, popřípadě k dokoupení, u některých robotů bývá také spiralizér, nástavec na plnění klobás, mlýnek na kávu, láhve na smoothie a další doplňky, které dělají z kuchyňského robota opravdu multifunkční přístroj. Funguje Vella jednoduše, jen ho nastavíte na svůj robot a pak do něj vkládáte malé kousky těsta.


Strojek na testoviny k robot bosch 5. Kuchyňský robot s mlýnkem na maso. Zaručí výtečně mleté maso nejen pro všechny sezónní grilovačky, ale i lasagne nebo masové kuličky.

Jediné, co musíte udělat, je dát ingredience do výrobníku těstovin, vybrat si druh těstoviny a stoj udělá práci za vás. Prodám několikrát použitý výrobník na těstoviny. Jednoduše se skládají a udržují.


Více informací od 9Kč. Mozzarelu si nakrájíme na tenké plátky. KitchenAid strojek na těstoviny ,5KSMPRA. Uvařené těstoviny si smícháme s omáčkou a navrstvíme je do zapékací misky.


Na vrch poklademe na tenko nakrájenou mozzarelu a dáme zapéct do trouby při teplotě 2stupňů - minut. Připojuje se na čelní hřídel všech dostupných i historických modelů a umožňuje vyrobit domácí nudle velmi čistě a precizně. Nejen na výrobu těsta na domácí těstoviny je kuchyňský robot nedocenitelným pomocníkem. V dnešní rychlé době připraví všechna těsta, stejně jako náplně, ale třeba i ušlehá bílky nebo šlehačku, snadněji a rychleji, než nejšikovnější ruce. Hurá do oddělení kuchyňských.


Hnětení, Mlýnek na maso, Sekání. Chcete namlít maso, vyrobit těstoviny , nakrouhat zelí, našlehat bílky nebo udělat domácí klobásky? S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


K č (2Euro) na objednání. Kč (Euro) na objednání. NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ.

S těmito nástavci můžete vytvořit až 1mm široké plátky a sami si zvolit jejich tloušťku. Multifunkčnost robota se odvíjí od počtu různých nástavců. Základem je šlehací metla, míchací metla a hnětací hák. Dále může být robot vybaven kromě strouhacích nástavců také mixérem, mlýnkem na maso, mlýnkem na mák nebo třeba nástavcem na těstoviny.


Tři nejpoužívanější nástavce na těstoviny. Nástavce jsou z velmi odolného celokovového materiálu a tak s přehledem zvládnou i větší množství těstovin. Nástavec na lasagne, na fettuccine a na spaghetti.


Vlastnosti Způsob míchání planetární Příkon 8W Počet rychlostí Materiál pláště nerez a plast Funkce Tlačítko PULSE (Turbo) Materiál vnitřních převodů kov Příslušenství Příslušenství míchací metla, hnětací hák, mlýnek na maso, mlýnek na kávu Objem mísy l Materiál mísy sklo Rozměry a hmotnost Hloubka 3mm Šířka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky