středa 9. října 2019

Smaltovaný cedník

Nabízíme široký sortiment smaltovaných ceníků. Naše ceníky jsou určené pro absolutně zdravotně nezávadnou přípravu pokrmů. Vyrábí se z plastů i nerezu, stále více oblíbené se opět stávají cedníky se smaltovaným povrchem. Silikonové sítko Sabichi Cone.


Brno-venkov, cena 140Kč, od alzbetajosef na Sbazar. BELIS- SMALTOVANÝ CEDNÍK S RUČKOU,prům.

Cedník nerez mísa ANETT pr. Vaší kuchyňky, cedník jemožné mýt v myčce na nádobí. Hodnocení produktu:. Zdobený červeným okrajem, velikost cm.


Tyto stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny. Výroba smaltu vyžadovala tavící pec a kulové mlýny na mletí skloviny pro výrobu smaltu. Po vzniku Československé republiky nastal rozmach smaltovací výroby.


Tradiční smaltovaný cedník s oušky od dánské značky Ib Laursen jako z kuchyně našich babiček.

Bílý smalt s charakteristickou černou patinou po obvodu vnese vintage prvek do vaší kuchyně. Stylový kousek nádobí využijete klasicky při vaření a pečení, nebo jako dekorativní mísu na ovoce. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů smaltovaný cedník. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Kuchyňský smaltovaný cedník na nožičkách (trojnožka) o průměru 20cm.


Výborný pro snadné cezení, oplachování. Chomutov, cena 180Kč, od zuki. Popis: Prodám bílý smaltovaný cedník. Retro kousek Cena za kus.


Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení. Vnitřní hrnec slouží jako cedník s vlastními komfortními madly pro oddělenou manipulaci. Detail produktu Do obchodu.


Toto nádobí z kolekce Country se vyznačuje barvami s vysokým leskem a potiskem květů nebo puntíků. Barva je temně modrá s odlesky do fialova. Typ nádobí: cedník (pasírka) s rukojetí Ideální pomocník při přípravě salátů, pasírování polévek a šťáv. Znovuobjevte milovanou klasiku našich babiček a vybavte si stylově kuchyň na chalupě. Snahou společnosti Orion je podporovat český trh a české výrobce kvalitních výrobků ze skla, plastu, nerezu.


Smalt se vrací a retro s ním. Tento veľký cedník s ušami je nielen praktickým pomocníkom v kuchyni, ale bude slúžiť ako štýlová dekorácia vo vidieckom štýle.

Je veľmi precízne spracovaný, má smotanovo bielu farbu s kovovými detailmi v striebornej farbe. EUR EUR bez DPH EUR EUR bez DPH expedícia 1-dni ks. Po dohodě možno dovézt do Prahy.


Starý smaltovaný cedník. Praktický, smaltovaný cedník s dlouho rukojetí. Snadno nahradí nepraktické plastové či nerezové varianty, které mnohdy mohou přinášet do přípravy pokrmů. Kompletní výsledky vyhledávání.


VAŠE VÝROBKY (maximálně výrobky) POROVNAT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky