středa 16. října 2019

Smaltované nádobí belis

SFINX ve Vrátě u Českých Budějovic. V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX. Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit. Kvalitní smaltované nádobí značky BELIS má tradici výroby již více než 1let.


Jedinečná nabídka kvalitního litinového nádobí dodávaného firmou BELIS z Českých Budějovic.

Neváhejte vyzkoušet kvalitní litinové nádobí , které bude ve Vaší domácnosti dloužit po generace. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Sady nádobí - Sady nádobí. Použity jsou klasické kovové poklice a standartní smaltovaná ucha. Mnoho lidí oceňuje také skutečnost, že smaltované hrnce je možné použít na všech typech vařičů.

A jaké smaltované hrnce stojí za pozornost? Důraz u tohoto nádobí je kladen na praktičnost více než na design. Nerezové nádobí mám (od Tescomy), ale dělají se mi na něm fleky, tak chci zkusit něco jiného, ale všechno je docela drahé. Tak mě napadlo právě smaltované , ale ráda bych věděla, jestli je vhodné nebo ne pro vaření dítěti, jestli ho doporučujete koupit nebo zkusit něco jiného. Z druhé strany ale, drahé neznamená.


Vyrábíme pro vás dokonalé smaltované litinové nádobí , prověřené jak historickými zkušenostmi, tak soudobýmí šéfkuchaři a spokojenými zákazníky. Green line vyniká zejména jednoduchým elegantním vzhledem, kdy vně hrnce je aplikovanán moderní, světle zelený smalt. Smaltované litinové nádobí. Svět je jeden velký paradox.


Lidé na něm stále hledají nová a efektivnější řešení svých problémů, stejně jako neustále inovují osvědčené výrobky proto, aby se následně stejně vrátily ke starému, dobrému a osvědčenému. Firma BELIS se rozhodla navázat na bohatou historii výroby kvalitního nádobí značky. Vně nádob je použita originální růžová smalt, vyvinutá týmem expertů firmy BELIS speciálně pro tuto řadu nádobí. Společnost BELIS vyrábí tradiční, smaltované nádobí vysoké kvality. Její výrobní program tvoří smaltování, lisování, svařování, teflonování.


V oblasti lisování je zaměřena zejména na hluboké výlisky. Toto nádobí se stalo po desetiletí synonymem kvality a naprostá většina hospodyněk na něj nedá dodnes dopustit. Belis Sada Romance dílná.

Nádobí je vyrobeno z plechu o síle mm, což je v. Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost. Dlouholetá tradice smaltování nádobí a bohaté zkušenosti s jeho výrobou garantují výrobky nejvyšší. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. BELIS je neodmyslitelně spjata s výrobou kvalitního smaltovaného nádobí. BELIS v poslední době silně investoval do výroby smaltovaného nádobí , čímž.


Vyzkoušejte kvalitní české nádobí od firmy BELIS. Hrnec litinový Queen line je výborný pro přípravu a servírování téměř všech pokrmů. Originální tvar je navržen tak, aby rovnoměrně rozváděl teplo po celou dobu vaření a zároveň naakumulované teplo co nejdéle udržoval i po odstavení od zdroje tepla.


Je snadno udržovatelné a velice odo. V současnosti je největším výrobcem smaltovaného nádobí v České republice. Poklice, Indukční ohřev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky