úterý 22. října 2019

Sklenice na čaj

Skladem (ks) 2Kč bez DPH. Nabízíme krásné porcelánové sklenice na čaj , s kterými si vychutnáte každý doušek. Vyberte si sklenice na kávu a čaj z kvalitního skla. Ze skleniček na kávu s moderním designem a pevného skla si kávu vychutnáte.


Turecký čaj , marocký mátový čaj a jiné orientální nebo africké horké nápoje nemohou být servírovány stylověji: čtyři sklenice na čaj mají klasický tvar přesýpacích hodin a pod okrajem klasický dekor platinové barvy.

Máte v horkém letním dnu rádi ledové frapuccino, nebo jen trochu džusu po ránu? Prohlédněte si náš sortiment sklenic z IKEA. Máme opravdu široký výběr v různých tvarech, barvách a stylech – zvolte tak, aby se vám sklenice hodily ke stolnímu nádobí.


Nakupovat můžete online nebo v obchodním domě. Broušený okraj sklenic. Vhodné jako univerzální dárek do každé domácnosti.


Když můžete skrze sklo vidět „šťavnaté“ zbarvení ovocného čaje nebo perfektně na vrstvy namíchané café latté, chutná horký nápoj hned o poznání lépe. Uvedený objem je zároveň celkový objem sklenice.

Samozřejmě si do ní můžete nalít i oblíbenou limonádu. Skleničky na rum – pro ty, co miluji tento destilát. Zwilling Sorrento dvoustěnná sklenice na čaj , 2ml, ks.


Mistři skláři jsou považování spíše za umělce, než za šikovné řemeslníky. Hledáte skleněné hrnky na čaj a kávu? U nás na e-shopu najdete jak hrnky, hrníčky také i skleničky na čaj a nebo kávu. Vyryjte si svůj vlastní nápis na krásnou sklenici na čaj ! Krásná sklenice na čaj s rytinou dle vašeho výběru.


Tato sklenice na čaj je unikátní a osobní dárek pro opravdové milovníky čaje! Skleněný hrneček na čaj s praktickým ouškem pro lepší úchop. Sklenici můžete využít na jakýkoliv nápoj. Zařazení pití čaje a kávy. Nedoporučujeme mýt v myčce.


Požitek z dobrého vína, long drinku, ale i obyčejné minerálky se snítkou máty je tím větší, čím máte hezčí sklenici. Nejprodávanější produkty z kategorie. Ta správná musí být naprosto čirá, dostatečně pevná a odolná proti poškrábání nebo uštípnutí.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Hrnek na kávu čaj Bohemia Cristal Simax 3ml ks. POZOR - není určena pro potisk, jen pro pískování. Klasická sklenice na teplé i studené nápoje.


Motiv lze doplnit libovolným textem. Věříme, že zdraví je to nejdůležitější, proto jsme dočasně zrušili možnost platby na dobírku a prohlídky zboží v showroomu. Osobní odběry probíhají po předchozí domluvě předáním mezi dveřmi. Jsme tu stále pro vás a balíčky stále odesíláme.


Děkujeme za vaši přízeň a držte se! Keramický hrnek na čaj ForLife Curve s jemným nerezovým sítkem a víčkem. Hrnky a sklenice produkt.


Bambusový cestovní hrnek, l. Velký hrnek na čaj o objemu l je skvělý na c. Konvice na čaj Simax je vyrobená v České republice z kvalitního varného skla. Je vhodná na elektrickou plotýnku, plyn s rozptylovačem plamene, do myčky, lednice nebo mikrovlnné trouby. Vždy dodržujte zásadu pozvolného ochlazování, v důsledku teplotního šoku může.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky