středa 30. října 2019

Zavařovací hrnec plechový

Zavařovací hrnec je skvělým pomocníkem pro zavařování různých druhů potravin. Oceníte jej zejména při sklizni a zavařování jarní a letní úrody ovoce a zeleniny. Hrnec je vyroben z odolného zinkového plechu. Poklice opatřena otvorem pro teploměr.


Hrnec zavařovací REX 20l, plechová, pozinkovaný, bez teploměru LBS (Klasický plechový zinkovaný zavařovací hrnec objemu litrů) Hrnec zavařovací REX 20l, plechová, pozinkovaný, bez teploměru LBS Popis: Hrnec zavařovací 20L Rex plechový. Komplet obsahuje: Hrnec , vyjímatelnou vložku, pokličku. Jak vybrat zavařovací hrnec. Dalo by se říci, že téměř jednoúčelovým, i když fantazii se meze nekladou. Abyste měli představu o podobě tohoto produktu, hned v úvodu vám nastíníme hlavní rozdíl mezi klasickým zavařovacím hrncem a elektrickým.


Využijete nejen pro zavařování okurek, ale jeho použití je i možné na nalévání a vypouštění teplých nápojů, jako jsou např. Jak jsme zmiňovali již v úvodu, rozhodnout se můžete mezi klasickým zavařovacím hrncem, který znáte z dob svých babiček, nebo se rozhodnout pro pokrokovější hrnec elektrický. Plechový zavařovací hrnec. Jedná se o vysoký plechový hrnec s velkým objemem, který je opatřený poklicí s otvorem na teploměr a dvěma uchy.


Plně automatický zavařovací hrnec s digitálním ovládáním a přesným termostatem. Vhodný pro zavařování, sterilizaci ovoce a zeleniny, nebo pro přípravu horkých nápojů i guláše. Starý a používaný, ale v dobrém stavu. Ideálně osobní odběr, ale jsem ochotná ho dovézt, pokud se k Vám dá dojet z Úval MHD do minut.


Pokud máte zahrádku plnou ovoce a konec léta trávíte zavařováním, pak právě Vám zavařovací hrnec může ulehčit hodně práce. Jedná se o velký plechový hrnec , doplněný poklicí s otvorem na teploměr a dvěma postranními uchy ke snadnějšímu přenášení. Nic jiného, na této klasice nehledejte.


Takový zavařovací hrnec je vhodný jak na plynový sporák, tak klasickou elektrickou plotýnku, nebo sklokeramickou desku. Ostatní - Zavarovaci hrnec bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám plechový hrnec s uchy a pokličkou, tvar - do konusu. Na obrázku zaprášený, jinak v pořádku.


Obsah odhaduji na l. Na vkladnou mřížku se vejde až čtrnáct litrových sklenic. Větší komfort nabízí zavařovací automat Bielmeier. Všechny modely jsou vybaveny. Kup teď 1Kč s dopravou 1Kč. Aukce 4Kč s dopravou 6Kč.


Banquet Hrnec smaltovaný LAVENDER 1l. Jednoduché mytí v myčce na nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky