pondělí 27. dubna 2015

Titanové nože

Svojí chemickou netečností se titanové nože blíží platině a jako takové se probojovávají do kuchyní v domácnosti. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Titanový nůž je velice pohledný díky své.


KASUMI Titanium – štýlové nože z kvalitnej vanádio-molybdénovej ocele pokrytej tenkou vrstvou titánu. Táto úprava zabezpečuje nielen dokonalú protikoróznu ochranu, ale je vhodná hlavne pre alergikov na ióny železa.

Potraviny, ktoré s titánom prichádzajú do styku, nevykazujú žiadny zápach ani chuť železa. Vybírejte si Potápěčské nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Titánový nôž čepeľ cm. Všechny možné titanové součástky včetně postupů výroby naleznete zde!


Vyhledávání: rozšířené vyhledávání. V nabídce máme i titanové nádobí pro indukční sporáky. K poslednímu sortimentu, který patří mezi nože pro konkrétní využítí určitě musíme přidat nože na dort a také kvalitní japonské nože z prvotřídního materiálu.


Extrémní ostrost titanové čepele zajišťuje přesný řez.

Když se řekne titanové nádobí, většina si pravděpodobně představí to, že je tělo nádobí vyrobeno z tohoto materiálu. Podobně jako u měděného nebo třeba nerezového nádobí. U titanového nádobí je to ale jinak. Kuchyňský nůž v luxusním provedení – černě zbarvená čepel s titanovým povrchem.


Rukojeť skvěle padne do ruky. Materiál: nerezová ocel, titanová vrstva na čepel. Krájení je snadné, přesné. Nádobí Zwilling výhodně.


Již let výhradní distributor Zwilling v ČR. Doporučuje zákazníků. Nože Peremský Knives , Děčín. Zabýváme se výrobou ručně kovaných nožů a příslušenství k tomu určené. Odolné titanové nože nůžek z nerezové oceli vydrží déle ostré než běžné nože.


Ideální pro stříhání papíru, látek v kanceláři i doma. Obrovský výběr různých druhů zavíracích nožů značek Benchmade, Spyderco, Fällknivcen, Böker, KA-BAR, Gerber a dalších. Na indukci i klasický sporák.

Vařte zdravě bez tuku, energeticky úsporně. Odolný nepřilnavý povrch tvrzený titanem. V našem sortimentu můžete nalézt nože kuchyňské, se kterými bude krájení jedna radost.


Nabízíme kvalitní kuchyňské nože různých druhů a velikostí: narazit zde můžete například na nůž santoku, který se řadí mezi kuchyňské nože na sýr, zeleninu, maso a vůbec pro všechny potraviny. Případné zaschlé zbytky pokrmů, usazené na čepeli titanové nože , se velmi snadno omyjí, popř. Tato souprava nožů je určena pro každodenní použití a má všestranné využití. Eshop s kuchyňskými potřebami. Prodáváme kuchyňské a kuchařské nože , nádobí do kuchyně, příbory, hrnce a další příslušenství do kuchyně.


Vše profesionální, top kvality. Rychlá příprava zdravého a chutného jídla poskytne každému spoustu vitamínů a minerálů, navíc ušetří čas strávený u vaření a mytí nádobí. Vysoce odolné a ostré nože z titanu se stanou praktickým pomocníkem v každé kuchyni.


Díky titanové vrstvě mají tyto neože specifické vlastnosti, pro které si je rozhodně oblíbíte. Navíc ve výhodné a praktické sadě kusů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky