úterý 14. dubna 2015

Domácí přesnídávka

Free Shipping Available. Check Out Konica on eBay. Fill Your Cart With Color today! Tématické fráze: domácí přesnídávka domácí přesnídávka z jablek domaci presnidavky domácí přesnídávka pro miminko domácí přesnídávka recept domácí ovocné přesnídávky recept na domáci přesnídávku domácí jablková přesnídávka recepty domácí přesnídávka z jablek domácí přesnídávka z broskví recepty.


Domácí přesnídávka

Jablka oloupeme a vykrájíme jadřince. Dáme je do hrnce, přilijeme vodu tak, aby bylo na dně asi tak cm vody, ale aby jí tam nebylo zase moc. Přesnídávka by pak byla řídká. Dusíme je, až změknout.


Jakmile jsou jablka měkká, ponorným mixérem je rozmixujeme. Nakonec osladíme a vše rozmixujeme na kaši. Ovocná přesnídávka – svačinka, kterou mlsají malé děti, teenageři ale i dospělí. Je to osvěžující pochoutka plná ovoce a vitamínů. V obchodě seženete různé příchutě.


Domácí přesnídávka

Ale určitě si spousta z vás alespoň jednou položila otázku, kolik ovoce vlastně obsahuje. Obzvlášť v případě, pokud jí hodláte nakrmit vašeho malého broučka. Vzpomínáte s láskou a nostalgií na chvíle, kdy maminka nebo babička zašla do spíže a donesla ke svačině domácí jablečnou přesnídávku? Domácí jablečná přesnídávka Hodnoceno: 3x. Vyzkoušejte tento jednoduchý, ale neuvěřitelně v. K tomu přidáme banány nakrájené na kolečka.


Podlijeme hrnkem vody a začneme vařit. Tématické fráze: broskvova presnidavka presnidavka z broskvi jahodová přesnídávka jahodová přesnidávka recept jahodova presnidavka domaci jablečná přesnidávka domácí ovocná přesnídávka jablečná přesnídávka recept přesnídávka z broskví recept domácí přesnídávka z broskví broskvová přesnídávka recept. Už samotná jablečná přesnídávka je skvělá, cukr v ní vůbec nechybí.


Domácí přesnídávka

Sladká je dost a navíc malé děti ještě nemají zkaženou chuť sladkostmi. Pokud se nedá příliš moc vody, je hotová přesnídávka dostatečně hustá a není třeba ani zahušťovat ani dlouho svařovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky