středa 1. dubna 2015

Mora trouba vestavná

Více informací o vestavných troubách MORA naleznete v sekci Poradna. Velice kvalitně zpracované multifunkční vestavné trouby MORA jsou vybaveny až vyspělými funkcemi pro váš dokonalý zážitek z vaření. Rodina s dětmi ocení chlazení skla. V OKAY ji koupíte výhodně.


Mora trouba vestavná

Buď si pořídíte nezávislý spotřebič s vlastním ovládáním, nebo troubu připravenou k propojení s varnou deskou se společným ovládacím panelem. V tom případě vám nabízíme vestavnou troubu Mora VT 5BX. Vestavné trouby se vyrábí ve dvou variantách.


Vynikne například programem Eco Clean, který je založený a efektivním ekologické čištění. Trouba zaujme také nerezovým designem s úpravou proti otiskům prstů. Dotykový displej nebo ovládácí panel s knoflíky. Velký přehledný dispej s dotykovou obrazovkou vám zajistí jednoduché ovládání a nastavení trouby. Praktický pomocník do domácnosti.


Díky úspornému chodu spadá do energetické třídy A. Multifunkční trouba MFnabízí funkcí a programování doby pečení. Nerezová vestavná multifunkční trouba VT 5BX s praktickými zamačkávacími knoflíky, kdy vysunutím knoflíků jednoduše nastavíte požadovaný program pečení a teplotu nebo je můžete plně zasunout pro dokonalé vyčištění předního panelu. Díky digitálnímu časovému spínači s hodinami se Vám již nikdy nespálí oběd. Výkonná multifunkční trouba má jedenáct.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Mora VMT 4W disponuje funkcemi grilu a rozmrazování, přehledným displejem, hodinami a časovačem. Pečící trouba je takřka nezbytným vybavením každé kuchyně, které umožňuje přípravu různorodých pokrmů.


Mikrovlnná trouba Mora je neocenitelným pomocníkem v každé domácnosti. Tatam je však doba, kdy byly na trhu dva, maximálně tři typy trub a všechny měly podobné funkce. Současná nabídka je velmi široká, a proto je tu naše poradna.


MORA VT 5BX - trouba vestavná samostatná, nerez. AKCE: Získejte kg mouky po koupi vestavné trouby Mora (po registraci, platí 15. 3. do vyprodání zásob)! Nerezová multifunkční vestavná trouba Mora VT 4BX s elektronickými programovacími hodinami a dotykovým ovládáním IconLed. Trouba je vybavena horkovzdušnou funkcí, výsuvnými knoflíky a SilverMatte mimořádně.


Její vnitřní objem činí litrů, takže v ní naleznete vždy dostatek místa. Velkou výhodou je tlačítko pro přidání páry. Ta uchová těsto na povrchu vlhké, což je základ pro vytvoření křupavé.


Zařizujete si kuchyň a chcete, aby vaše nové spotřebiče byly skutečně kvalitní a výkonné? V případě trouby sáhněte po vestavné multifunkční troubě Mora VT 7BX v elegantním černém provedení s nerezovými prvky. Nerezové části jsou vybaveny speciální povrchovou. Snadné ovládání je tvořeno mechanickými otočnými knoflíky, a proto nebudete potřebovat ani uživatelský manuál. Regulace teploty v troubě nabízí možnost nastavení do max.


C s možností programování doby peče. Při jejím výběru je třeba zohlednit rozměry spotřebiče tak, aby odpovídaly velikosti vaší kuchyňské skříňky nebo otvoru v lince, který jste si pro vestavbu spotřebiče připravili. Kvalitní trouba je základem dobré kuchyně. Mora si toho je vědoma, a proto nabízí vyspělý model VT 5BX. Plně funkční, předvedu, záruka.


K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. R s rychlým dodáním do prac. Moderní vestavná multifunkční trouba od společnosti MORA v elegantním černo-bílém provedení se stane středem pozornosti v každé kuchyni. Díky svým rozměrům se vejde i do menších kuchyní, kde je potřeba šetřit místem.


Mora trouba vestavná

Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a vysoce odolného skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky