středa 22. dubna 2015

Konvička s hrníčkem

Konvička má objem 4ml, šálek 3ml. Sada je také vhodná jako dárek. Kočičí keramická konvička s pokličkou v bílé barvě je nádherným doplňkem pro váš prostřený stůl. Vykouzlete na tváři úsměv svým nejbližším, až budete servírovat vaši oblíbenou kávu či čaj v této roztomilé keramické konvičce.


Keramická konvička v bílém provedení má víčko i sítko z nerez materiálu. Sítko na louhování čaje se dá snadno vyjmout, konvici lze použít i na kávu. Najdete v ní dva šálky, svícen na ohřev konvičky a konvici na čaj. Poklička je odjímatelná (na pevný klip).


Do sady lze umístit také plynovou kartuši 110g (není součástí balení). Nízká konvička s objemem 1l a širokým hrdlem umožňuje kromě vař. Gastro konvičky na čaj a nádobí pro hotely,restaurace,penziony.


Reklamní potisk na porcelánové a keramické nádobí a hrnky pro firmy. ForLife TeaForOne, l, černá. Je jen na vás, jestli půjde o sypaný čaj černý, zelený, bílý, ovocný, nebo bylinný.


Obsah konvičky s hrníčkem je 350ml. Stačí si jen vybrat barvu a velikost. Samolepky dodáváme včetně přenosové fóie pro snadné nalepení. Zdarma dárkově zabalené Roztomilá konvička s hrníčkem a podšálkem.


Porcelán zdobený mými obrázky a ručně domalovávaný - vysoký výpal (vydrží myčku). P sukně a Sid (z Doby ledový) Náhrdelník s rudým srdcem Dětská láhvička Kabelka CoverGirl Helikoptéra ze seriálu Jessie Jak pracovat s Proxy? Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Velká porcelánová konvice, která je součástí šálku s podšálkem ve stejném dekoru zamilovaných koček.


Dárková sada konvička s hrnkem. Popis: Průměr hrnečku cm. Užijte si svou chvilku v křesle s knihou a dejte si k tomu čaj. Nádherná konvička s hrníčkem navodí tu správnou pohodovou atmosféru.


Prodám soupravu konvička s hrníčkem. Možnost osobního předání v Praze. Nepoužité, perfektní stav, vhodné jako dárek. Srovnání cen Čajová konvička s hrníčkem. Nejlevnější e-shop Darkont.


Zboží za akční ceny, slevy. Vyklízení kumbálu: Nová nepoužitá porcelánová čajová konvice Domestic s hrníčkem a talířkem. Výtěžek jde malému do kasičky.


V každé krabičce se nachází sáčků s přebalem. Porcelánová souprava je zdobená drobnými zelenými a černými lístky. Tato kompletní sada na přípravu čaje je pefrektní tip na dárek pro každou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky