středa 8. dubna 2015

Podložky pod sklenice

Podložky pod sklenice

Podložky pod sklenice desky (kusy) Retro je in, vinyl se vrací. Doplňky do domácnosti nemusí být jen praktické a fádní. Co takhle nápadité, barevné, veselé a stále stejně praktické?


Podložky pod sklenice

Díky značkám ASA Selection a Blomus se zároveň stanou i praktickou dekorací při posezení u stolu. Ať už na chatu, chalupu nebo do stylové kuchyně, všude tam se hodí podložky pod sklenice Meadow. Krásné pastelové barvy jsou doplněny o motiv rozkvetlé louky plné květin a samotné podložky jsou vyrobeny z laminovaného březového dřeva. Právě díky nadčasovému designu a kvalitní výrobě je dlouhá životnost těchto.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.


Vynikající a praktický dárek pro všechny pamětníky a počítačové šílence. Tyto podložky mají velikosti 45x25cm, potisk má rozměr 40x20cm. Prostirani sestává ze savé potiskovatelné části a gumové podložky a černým gumovým rámem. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Jak udržet čistý stůl stále čistý? Není jednodušší věc, než si pořídit podložky pod sklednice a hrnky. U nás je najdete v praktických baleních v krabičkách či kapsách. Cena: Skladem (5) Akce (0) Novinka (0). Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Podložky pod sklenice

Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Luxusní podložky pod sklenice , díky kterým se vyhnete nevzhledným kolečkům na stole a zároveň zpestříte prostírání o kvalitní dekoraci. Nezapomeňte také podložit i láhev a sjednoťte tak způsob prostírání. Vlastnosti Produktu: kulaté podložky , nerezová ocel, zespodu protiskluzový povrch, pod sklenice ,poháry, ks, nerezová ocel, hrníčky, materiál který zabrání poškrábání desky stolu, kvalitní německý výrobek firmy Zeller.


Dřevěné podložky ks - Jelen 615. Podložka pod sklenice YAMAZAKI Tower Square, bílá. BLOMUS Set podložek pod sklenice TRAYAN. Prostírání, ubrusy, ubrousky a podložky. Kvalitní prostírání dodá vašemu stolování styl a současně ochrání váš nábytek před znečištěním a škrábanci.


Vyberte si z desítek barevných provedení. Všechny jsou z vysoce kvalitních materiálů a snadno se udržují. Originální a vtipné dárky pro muže a pro ženy za nejnižší ceny!


Nezapomenutelný dárek pro muže, dárek pro ženu, vánoční dárky. Průsvitná, antibakteriální barová podložka pod sklenice. Sklenice na ní odkapávají a rychle schnou. Vyrobena z kvalitní umělé hmoty.


Podložky pod sklenice

Jednoduše rozstřihneme nůžkami dle své potřeby a přiložíme na místo, kam odkládáme skleničky. Také chrání skleničky před následným poškozením. EL CASCO Vymazat filtr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky