pátek 3. dubna 2015

Neviditelná polička

Naše neviditelná police tedy po montáži a přidání knih skutečně není vůbec vidět a přitom všechny oslní. Uvidíte sami, že levitující knihy na stěně budou u Vašich návštěv vzbuzovat úžas a určitě Vám doporučujeme, nechat Vaše hosty co nejdéle tápat v tom, jak jste to dokázali. Neviditelná police na knihy. Police na knihy, která po montáži na zeď není vůbec vidět.


Položené knihy na polici budou vypadat, jako že levitují na stěně. Tímto způsobem uděláte na Vaše návštěvy zaručeně kouzelný dojem! Součástí balení jsou vruty i hmoždinky, pošleme Vám tedy kompletní sadu pro uchycení na zeď. Unikátní neviditelná polička - nápaditý designový prvek do vaší domácnosti.


Poličku jednoduše přišroubujte ke zdi a zahákněte do ní obal knihy nebo třeba ručník. Polička se zavěšuje na tři šrouby do zdi a je vhodná zejména pro uskladnění knih. SLEVA původně 3K č. Kovová „ neviditelná polička na knihy Umbra Conceal Shelf.


S touto neviditelnou poličkou mohou knihy, časopisy nebo třeba ručníky odporo. Jednoduchým trikem tak dosáhnete momentu překvapení a navíc získáte skvělý designový prvek. Jestli si myslíte, že levitující knihy lze vidět jen ve filmu Krotitelé duchů, tak jste na omylu.


Knihy akoby levitovali, nie je vidno žiaden zásah do steny a svoju funkciu plní dokonale. Vyskladajte si svoju knižnicu jednoducho na stene, bez dodatočných kusov nábytku. Je to jednoduchý trik, kterým ale v místnosti dosáhnete jak skvělého momentu překvapení, tak nápaditého designového prvku. Pobavte se nad udivenými pohledy vaší.


Ohromte rodinu a přátelé neobvyklým doplňkem do bytu. Dostupnost: Momentálně nedostup. Kovová nástěnná police Antic Line Suticase Factory. Skvělý nápad do domácnosti. Knihy dané na tuto poličku vypadají, jako by na stěně držely samy.


DPH (23Kč bez DPH) Pokud si myslíte, že levitující knihy lze vidět jen ve filmu Krotitelé duchů, tak jste na omylu. Po montáži police na zeď a doplnění knih polička zcela zmizí a knihy budou. Doplňte svůj byt o nevšední prvky, které vytvářejí dokonalou iluzi.


K poličce darujte rovnou skvělou knížku. A máte krásný personalizovaný dárek. Knihy jakoby levitovali, není vidět žádný zásah do stěny a svou funkci plní dokonale. Pošlete stránku dál #128521; Recenze. Zatím zde nejsou žádné recenze.


Stojánky na naušnice, prstýnky a jiné šperky, stojánky na ubrousky, zarážky na knihy, odkapávač na nádobí i stojan na vánoční stromek koupíte na vyrobky. Ak si myslíte, že levitujúce knihy možno vidieť len vo filme Krotitelia duchov, tak ste na omyle. Designová neviditelná polička na knihy v setu ks. Tato kovová polička se stane originálním a působivým doplňkem ve vašem bytě. Pod knihami není vidět a zdá se, že knihy drží samy na zdi.


Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police, dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky