pondělí 27. dubna 2015

Barmanská sada

Upozorňujeme zákazníky, že v souladu s nařízením Vlády ČR jsme nuceni omezit provoz naší provozovny v Ostravě na ulici 28. Není nad pohodové posezení u vína či osvěžujícího míchaného drinku. Barmanské a sommeliérské vybavení na Tescoma.


Díky barmanské sadě James nebyla nikdy příprava koktejlů tak jednoduchá. Výroba míchaných nápojů nemusí být vždy spojena pouze s bujarými večírky, ale chutný koktejl si můžete udělat například i ku př. Bezplatná inzercia, barmanska sada predaj a inzercia. Sada má jednoduchý a minima.


Vyberte si z množstva ponúk. Hodně se mixologii věnujeme, čes- ká barmanská asociace drží laťku dost vysoko, máme dnes barmany na všech kontinentech, kde pracují v těch nej- lepších. V této kategorii najdete vše pro víno a barmany. Praze od Kč a minut.


Nerezové shakery, Soupravy na víno, vývrtky a další pomůcky a náčiní. Prohlédněte si cenové nabídky na XD Design barmanská sada James od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Cena za kus, 58Kč, 71Kč. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné.


Pro amatérského nadšence i profesionálního barmana je barmanská sada velmi důležitým pomocníkem. Pokud patříte mezi ty, kdo rádi experimentují a připravují koktejly, pak se bez této sady neobejdete ani vy. Stylový shaker vyroben z nerezové oceli slouží k míchání a ochlazení nápoje. SAGAFORM Bar Drinkset - koktejlová sada. Slouží jako sítko do shakeru či míchací sklenice pro oddělení ledu od tekutiny.


Zařazení barman a sommeliér. Základná barmanská sada pre domáce miešanie koktailov pre začiatočníkov. Všetko z nehrdzavejúcej ocele. Naše sada pro přípravu míchaných nápojů obsahuje všechno, co budete pro přípravu podle klasických koktejlů receptů i podle vlastní fantazie. Díky přehlednému uspořádání v boxu sáhnete a hned máte v ruce přesně to náčiní, které je zapotřebí.


Nerezové náčiní se snadno omývá a nekoroduje, navíc i opravdu reprezentativně vypadá. K č (Euro) na objednání. Shaker pro dva happy hour 5ml ADVENTURE - STANLEY. Barový set Start 3-dílný - Leopold Vienna.


Překvapte své hosty rafinovanými koktejly všech možných chutí a složení. TESCOMA nářadí pro barmany BARBAR. Chcete-li být originální a vyčnívat z davu, naučte se míchat drinky jako pravý profesionál!


Someliérský set ks má v sobě vše potřebné, teď už to bude chtít jen píli a cvik z vaší strany. Praktická sada , která obsahuje nádobku na led z kleštěma, cooler na nápoje a shaker. II jakost – zboží je nové a nepoužité, balení je poškozeno přepravou, jinak je zboží v pořádku.


Chcete vedieť, či je cena € tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky