pátek 17. dubna 2015

Kameninový sud

Kameninový sud

Keramické sudy na kapustu. Tvar a farba týchto sudov je nezameniteľná a vždy pripomínajú pomaly príchod Vianoc. Kvasená kapusta je významným zdrojom vitamínov a minerálnych prvkov.


Kameninový sud

Do suda sa nesmie liať horúca voda, kvôli možnému popraskaniu. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Ponúkam na predaj málo používaný súdok na kapustu, kameninový , litrový, dlhodobo už len skladovaný. Vrcnák na 10l sud na kapustu je vyrobený s pálenej hliny a glazúrovaný. Kameninový súdok na kapustu dodávaný vrátane vrchnáku.


Kameninový sud

Sud na kapustu 5l,keramický s vekom,I. Zelák o objemu litrů dodáváme včetně víka. Je vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů. Tento kameninový zelák je vyráběn na. Objemy: L, L, 1L.


Pro více informací a cenu volejte na telefonní číslo, na e-mail ani SMS nereaguji. Do sudu se nesmí lít horká voda, kvůli možnému popraskání. Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních materiálů. Ručně vyráběný - točený na kruhu. Hrnec má lesklou hnědou glazuru.


Vrchnák 20cm na súdok na kapustu (10l) keramický Vrchnák na 10l sud je hygienicky nezávadný a vhodné pre styk s potravinami. Plastový sud s víkem je určený k nakládání zelí nebo okurek. Naplněný sud na zelí uložte ve svislé poloze s víkem na hoře. Obsah litrů, nepoužívaný, zánovní.


Zeláky, nádoby, víka, medáky s poklicí, nádoby na utopence, nádoba na uskladnění zeleniny, ovoce a masa, sádláky, těžítka do zeláků. Ešte potrebujeme: sud na kapustu cca l. Rozpis je určený zhruba na litrový kameninový sud , množstvo zeleniny je možné rôzne prispôsobiť, alebo pridať aj niečo iné - napr. Rozměry hrnce (vnější): výška 20cm, výška vč.


Bezplatná soukromá inzerce. Koupím kameninový sud na nakládání zelí. Tovar si môžete zakúpiť v týchto maloobchodných predajniach. Michala (ks) Komárno, Palatinova ulica (ks) Levice, Kalvínske nám.


Pripravte si výbornú kyslú kapustu aj vďaka Bazar. Na jej správne vykvasenie môžete použiť keramické. Opíšte bezpečnostný kód:. Sud zavřeme, do žlábku nalijeme převařenou vodu. Průběžně kontrolujeme, zda je ve žlábku voda a zda není horní zelí suché, v případě potřeby do obou doléváme převařenou vystydlou vodu.


Kameninový sud

Prodám kameninový sud na zelí - zelňák. Na fotkách je zcela vlevo. Stačí omýt a je jak nový. Sud s obručemi a velký bez víka již nejsou. Doprava a platba dle dohody s kupujícím.


Máme také menší keramický sud na zelí a velký na nakládání masa. Vhodný i jako dekorace. Dokud se zabíjelo, býval skoro plný. Dneska je tam občas na dně, ale svůj účel splní.


Také bych nikdy nedávala maso do sudu po zelí. Může být sebelépe umytý, vypařený, ale maso by se mohlo přesto začít kazit. Tématické fráze: kysané zelí recepty kysane zeli recept kysaně zelí recept na kysané zelí domácí kysané zelí recepty recepty na domácí kysané zelí jak se dělá kysané zelí jak udělat kysané zelí zelí kysané recept kysané zelí domaci kysane zeli nakládání zelí zelí do sudu kameninový sud na zelí nakládané zelí zelí kysané recept sud na zelí kolik soli do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky