čtvrtek 30. dubna 2015

Ruční mixér sencor

Tyčový mixér je jedním z nejpraktičtějších pomocníků v kuchyni. Zvládá rychlou přípravu lahodné krémové polévky nebo omáčky, mixování dětské stravy i šlehání a sekání. S výkonnými motory a ostrými noži s titanovou úpravou patří Sencor ke špičce.


Hnětení, Regulace rychlosti. Existuje nespočet různorodých receptů, tak proč nevyzkoušet něco. Ruční mixér se obvykle prodává se dvěma šlehacími metlami a dvěma hnětacími háky. Některé modely jsou však tak dobře vybavené, že bez obtíží pokryjí i funkci tyčového mixéru.


Rychlé, skladné a praktické. Pro tyto vlastnosti si ruční šlehače oblíbily už naše babičky. Díky šlehacím a hnětacím metlám s nimi zvládnete snadnou a rychlou přípravu kaší, krémů a lehčích těst v libovolné nádobě či hrnci. Tichý, lehký, výkonný, příjemný na ovládání, přesně takový je designový ruční mixér se dvěma velmi účinnými metlami, který vám výrazně usnadní práci v kuchyni a přípravu na pečení. Praktická tvarovaná rukojeť s plynulou regulací rychlosti – rychlostí, extra tichý výkonný motor a LED podsvícený vypínač.


Nerezový nástavec zvládne i horké pokrmy. Společník, se kterým bude radost připravovat pokrmy. Je třeba myslet na to, kde mixér budete používat a také na to, že ho budete držet v ruce a snadná manipulace vám tak jistě přijde vhod. Pokud si důkladně vyberete takový mixér , který bude vyhovovat všem požadavkům, stane se tento produkt věrným pomocníkem ve vaší domácnosti na spoustu let.


Dodá ti chuť pustit se do práce a nenechá tě rezignovat, vnese do tvé kuchyně vůni jara, den co den obejme celou tvoji rodinu, zpomalí čas a uleví ti od stresu. Disponuji hned sedmi účinnými programy, s kterými už… NAHORU. Jde zároveň o lehkost a krásu, kterou vyzdvihuje pastelová kolekce barev. Spolehlivost je na prvním místě, navíc podpořená 6letou zárukou. Celosvětově nejtenčí mixér vám díky nerezovému nástavci.


Jedná se o základní ruční mixér , který to, k čemu je určen, dělá naprosto dokonale. Umí šlehat, hnětat i mixovat. V jeho příslušenství tedy dostanete sadu. Ruční šlehač s tyčovým nástavcem, rychlostních stupňů, Pulzní stupeň Turbo pro maximální výkon, Tyčový nástavec na mixování, Sada šlehacích metel, Sada hnětacích me. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Tento ruční mixér je nenáročný na prostor v kuchyni, ale… 7Kč – 9Kč ve obchodech Porovnat ceny. Mixéry od výrobce SENCOR #128077;, nabízené se slevou v největších českých internetových obchodech. Přehled produktů s nejvyšší #128175; slevou.


Pokud si pořídíte výkonný mixér z kvalitních materiálů, bude vám v kuchyni sloužit řadu let. Na trhu existuje několik typů mixérů. Pořídit si můžete stále oblíbenější smoothie mixér , klasický tyčový a ruční mixér nebo dát přednost mixéru stolnímu.


Je tedy schopný kvalitně namixovat suroviny za poměrně krátký čas. Vyniká také v přednastavených programech, kdy si můžete navolit jednu ze sedmi rychlostí. Průměrná je pak jeho dva litry velká. Ať už potřebujete nejlepší šlehač s mísou nebo tyčový mixér na smoothie, určitě se podívejte na stránky FAVI. Pořiďte si u nás skvělého pomocníka do kuchyně.


Ruční mixér sencor

Vyzkoušejte ponorný mixér značky Sencor , Kenwood či Braun. Upřednostňujete-li spíše ruční mixéry, šlehače, zajisté si také vyberete, například od značky Moulinex. Pro maximálně pohodlné vaření a pečení vyzkoušejte stolní mixéry značky Sencor.


K dostání jsou v mnoha barevných provedeních, takže si opravdu. Příkon 4W Tichý DC motor s redukcí vibrací rychlosti s funkcí TURBO pro okamžité zvýšení výkonu Plynulá regulace rychlosti pro jemný start snižující riz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky