úterý 21. dubna 2015

Napařovací vložka do hrnce

Pařák vložíte do hrnce naplněného mírně vodou a na něj můžete dát ohřát knedlíky nebo uvařit zeleninu. Pára zajistí, že si zelenina zachová všechny cenné látky a knedlíky budou nadýchané. Napařovací vložka do hrnce se hodí také na vaření chřestu či ohřev pokrmů. Vaření v páře je velmi zdravý způsob přípravy potravin – zachovají si většinu nutričních látek, ale i vzhle chuť a aroma.


Pokud nemáte speciální hrnec pro vaření v páře se sítem, můžete použít i samostatnou vložku, kterou jednoduše vložíte do vyššího hrnce s odpovídajícím průměrem.

Rukojeti jsou přichyceny robustními nýty, a díky izolaci se nezahřívají. Pařák je vhodný do myčky na nádobí i do trouby do teploty 2°C. Tato napařovací vložka se používá v kombinaci s hrncem a je určena k napařování knedlíků, zeleniny, masa, drůbeže nebo ryb.


Pro zdravější a jednodušší vaření jsou parní a tlakové hrnce nepostradatelné. U nás najdete nerezové i elektrické parní hrnce , rýžovary, napařovací vložky do nádobí a spoustu dalších chytrých pomocníků do kuchyně. Vybírejte z desítek produktů a oblíbených značek (Tescoma, ETA) na FAVI.


Nelze jej mýt v myčce na nádobí. Nerezová ocel je odolná proti korozi a mechanickému poškození.

Vhodná pro napařování i vaření v páře. Vložka se položí na dno odpovídajícího hrnce. Silit porcelová napařovací vložka pro hrnce o průmě. Vyroben z ušlechtilé nerezavějící oceli, umožňuje vaření a ohřívání potravin v páře, použití do hrnců a kastrolů velikostí 20cm, vhodný do myčky nádobí, výška 9cm. Pri varení v pare si potraviny a suroviny zachovajú prevažnú väčšinu svojich dôležitých látok, ale aj vzhľa farbu a arómu.


Ak nemáte hrniec so sitom pre tento spôsob varenia, môžete používať aj tu ponúkané samostatné vložky, ktoré jednoducho umiestnite do vyššieho hrnca so zodpovedajúcim priemerom. Silikonová napařovací vložka do hrnce k chytání pěny a vaření zeleniny. Nabízíme vám napařovací vložky do hrnce všech velikostí a druhů. Vařte zdravě v páře - potraviny si zachovají většinu nutričních látek, vzhle chuť i aroma. Je vhodná na hrnec o průměru cm.


Cirkulující horká pára potraviny dostatečně prohřeje do hloubky, nevysuší, ale ani nevyluhuje rozpustné látky. Parní hrnce tak znamenají šťavnatější a chutnější zeleninu za cenu minimální námahy. Už jsme psali, že naše parní hrnce zvládnou dvě jídla najednou, nebo zvlášť maso a zeleninu?


EUR 6EUR bez DPH 8EUR 6EUR bez DPH do hodin ks. EUR 7EUR bez DPH 9EUR 7EUR bez DPH do hodin ks. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Kvalitní porcelanová napařovací vložka od výrobce Silit. Připravené pokrmy si uchovávají více vitamínů, minerálních látek, přirozenou barvu a charakteristickou vůni. Pro hrnce a tlakové hrnce do průměru cm. Všechny typy parních hrnců fungují na stejném principu. Do hrnce nalijete vodu a poté dovnitř umístíte nádoby s jídlem.


Velkou výhodou je možnost vaření více jídel najednou, aniž by se pachy vzájemně prolínaly, proto si můžete v parním hrnci uvařit současně slané i sladké jídlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky