úterý 14. dubna 2015

Sušička panasonic

Bubnová sušička Panasonic s tepelným čerpadlem. Pečujte o to, co milujete Beatriz získala nového chytrého pomocníka. Bubnovou sušičku Panasonic s tepelným čerpadlem a technologií jemného sušení a inteligentními možnostmi sušení.


Díky velkému množství programů i funkcí dokonale usuší Vaše vyprané prádlo, odpadne Vám tak starost s věšením a někdy i žehlením. New Tím zákazníckej podpory Panasonic by sa chcel poďakovať našim zákazníkom za trpezlivosť a pochopenie.

Vaše zdravie, bezpečnosť a komfort, spolu so zdravím našich zamestnancov a zamestnancov našich. Potřebujete servis Panasonic ? S koupí televizoru, pračky či chladničky obdržíte mnohem více než produkt vysoké kvality. V rámci bezplatné služby Panasonic Home Service můžete vždy počítat s podporou a pomocí našich specialistů. Nový Tým zákaznické linky Panasonic by rád poděkoval našim zákazníkům za trpělivost a porozumění.


Vaše zdraví, bezpečnost a pohoda, spolu se zdravím našich zaměstnanců i zaměstnanců našich dodavatelů. I přesto, že se sušička prádla zdá jako výdobytek moderní doby a obrovský žrout místa, je to velký pomocník, hlavně pro větší rodinu nebo rodiny s malými dětmi.

Pokud jste se pro tuto nemalou investici rozhodli, určitě chcete, aby vám sušička sloužila po dlouhá léta. Nová sušička Panasonic s tepelným čerpadlem má intuitivní ovládání, využívá invertorovou technologii a inteligentní sušení a je jako stvořená pro vás a váš životní styl. Panasonic NH-P80G2WGN je volně stojící sušička , ve které můžete sušit až kg prádla najednou. Vybírejte si Sušičky prádla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Sušička prádla je k dostání ve více provedeních.


V naší nabídce najdete už jen kondenzační sušičky, které na rozdíl od ventilačních nevyžadují stavební úpravy pro odvod kondenzátu ven. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kondenzační sušička prádla odvádí vodu do sběrné zásoby, kterou stačí občas vylít, a některé rovnou napojíte na odpad. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Parní péče o vaše prádlo s produkty Panasonic. Unikátní parní technologie Steam Action pro snadnější žehlení, osvěžení prádla nebo antialergenní péči. Panasonic nezabúda ani na užívateľský komfort, a preto boli celkový dizajn sušičky a výstuž bubna navrhnuté tak, aby absorbovali čo najviac hluku, čím sa nežiaducu zvukovú kulisu počas prevádzky podarilo zredukovať na minimum. Vďaka nej môžete zabudnúť na nepraktické a pomalé schnutie oblečenie na klasických stojanoch.


Pro někoho může být sušička zbytečnou moderní vymožeností, která doma zabírá zbytečně moc místa. Pořízení sušičky rozhodně skýtá mnoho výho díky kterým si ji oblíbí všichni členové vaší domácnosti.

Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů). Naše bubnové sušičky pečují o vaše prádlo a nabízejí maximální pohodlí. Vyberte si sušičku, která splňuje nejpřísnější standardy Bosch.


Automatická bubnová sušička Ano Spotřeba energie u standardního programu pro bavlnu S celou náplní kWh S částeční náplní kWh Spotřeba energie u standardního programu pro bavlnu s celou náplní Vypnutý stav W Ponechání v zap. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Prodejce příslušenství a servisní centrum Panasonic. Obraťte se na naše servisní centrum.


Poskytujeme rychlý a kvalitní pozáruční servis přístrojů Panasonic. Vážený zákazník Shoppie. NAY, najväčšieho maloobchodného predajcu spotrebnej elektroniky a súvisiacich služieb na Slovensku.


V tom případě může zákazník využít naší nabídky na Shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky