pátek 24. dubna 2015

Sklenene police

Nabízíme police ze skla s odstínečiré, kouřové, mléčné, černé, modré. Máte možnost výběru z široké nabídky držáků skleněných polic. Poličku umíme osadit nerezovým designovým zábradlíčkem.


Sklenené police patria k modernému bytovému zariadeniu tak - ako vianočný stromček k Vianociam. Bez ich nenápadnej, krehkej krásy bola obývačka dlhé roky takmer nepredstaviteľná.

Nová generácia sklenených políc opäť objavuje túto esenciu, spája ju však s výraznými kontrastmi ako masívne drevo alebo kov. Ponúkame police zo skla s odtieňočíre, dymové, mliečne, čiernej, modrej. Poličku vieme osadiť nerezovým dizajnovým zábradlíčkom. V ponuke máme police s veľkou nosnosťou pre veľké zaťaženie vhodné napríklad do obchodných priestorov ako sú bary, reštaurácie, kaviarne.


Skleněné police nasvětlené LED diodami, Vám na přání vyrobíme: V délce až do 2cm. S barvou LED dio dle Vašeho zadání (bílá studená a teplá, červená, modrá atd.) Police se vyrábí, až dle požadavku zákazníka. Z BEZPEČNOSTNÍCH DŮVODŮ ZASÍLÁNO : POLICE - BALÍK , POLICE - BALÍKY atd.

Pro skleněné police používáme skla float tl. Police jsou vyráběny z tvrzeného bezpečnostního skla. I police je možné lakovat do barevných odstínů RAL. V nabídce je i široký výběr konzol a úchytů vč.


IKEA - KALKGRUN Sklenená polica, Tvrdené sklo-extra odolné proti teplotám, nárazom a ťažším predmetom. Bez viditeľných skrutiek, vďaka skrytému kovaniu. Pochrómovaný povrch je pevný a odolný voči korózii. Môžete kombinovať s dalšími výrobkami zo série KALKGRUND.


Kuriérska spoločnosť tak pristúpila k ochrane svojich zamestnancov. Preto Vás prosíme pre plynulejšie vybavenie vašej objednávky zvážiť pri nákupe platbu za tovar na náš účet alebo platbu cez platobnú bránu besteron. Skleněné obklady do kuchyně a koupelny, případně moderní obklady stěn ve Vašem interiéru.


Nástenné police vytvoria ďalší priestor na skladovanie a vystavovanie. S našimi policami a konzolami zistíte, čo vaše steny dokážu. Nábytek - Sklenene police bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nový katalóg fototapiet Dimex V septembri sme pre vás pripravili novú kolekciu vliesových fototapiet značky DIMEX. Zvlášť dobré sú tí, v kúpeľni a kuchyni, pretože sa nebojí vody, v skutočnosti, všetky druhy škvŕn odstrániť z povrchu skla je jednoduchšie, než s drevom.


Medzi najčastejšie sklenené police majú otvorenú štruktúru, ale niekedy nájdete police s dverami a zadnom paneli. Police ze skla skutečně někdy působí, že nejsou nikde upevněny a že se vlastně vznášejí jen tak v prostoru. To je také důvo proč předměty, které jsou na nich uložené, skvěle vyniknou.


Vždyť ne nadarmo je mají nejvíce v oblibě právě obchodníci, kteří je používají k vystavování zboží. Police z temperovaného skla o šírku 663mm, hĺbku 400mm, hrúbku 8mm, matná, zabrúsené hrany. Různorodost policových profilů umožňuje osadit police sklami o rozměrech 4-10mm. Pokud si nevíte rady nebo se jenom chcete zeptat tak nám napište.


Osvetlené zrkadla do kúpelky. Led zrkadla s Meteo stanicou, hodinami. Police z masívu, či už dub sonoma, wenge, orech, slivka a iné, pristanú najmä obývačke a kuchyni (no nielen im). Police do garáže radšej prenechajte lacnejším materiálom.


Ak však radi tvoríte, dizajnový nábytok si môžete vyrobiť aj sami. Policové konzole si v našem eshopu vybere opravdu každý. Nabízíme různé konzole pro dřevěné i skleněné police jak pro průmyslové tak levné domácí využití.


Pochromovaný povrch je pevný a odolný vůči korozi. Můžete doplnit dalšími výrobky ze série KALKGRUND. Vysoké, menšie, úzke, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyne alebo detskej izby. Regály a police môžu mať hŕbu podôb.


Vyberajte v ASKO - NÁBYTOK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky