středa 1. dubna 2015

Čajové soupravy čínské

V konvičce si tak můžete připravit jakýkoliv čaj - zelený, černý, bílý i oolong. Pro opravdové milovníky čaje a čínské kultury. Tradiční čínské čajové příslušenství jedině na ČajDekor. Jemný prášek vzniklý rozemletím nejlepších tříd listového čaje Tencha produkovaného stejně jako čaj Gyokuro ze stíněných plantáží, používaný pro přípravu čaje usucha (tj. tzv. řídkého čaje) při čajovém obřadu. Tvar čajové soupravy je vždy elegantní.


Kromě praktičnosti může vylepšit barvu, aroma a chuť čaje.

Elegantní čajová sada je také objektem estetickým a proto má i uměleckou hodnotu. Souprava je vhodná do myčky na nádobí. Keramické čajové soupravy jak pro čajovny, tak i pro domácí použití.


Vhodný dárek, který udělá každému radost. Několik druhů souprav je vyrobeno dle našich návrhů, kde jsme zúžitkovali dlouholeté zkušenosti s vybavováním a provozováním čajoven. Tuzemská i zahraniční keramika vyrobená podle našich požadavků a dlouholetých zkušeností s přípravou čajů a provozem čajoven. Moderní a sofistikované, klasické i barevné, elegantní i extravagantní.


V průběhu let se stále čajové kazety zdokonalovaly a dnes Vám nabízejí prvotřídní čaj a sdílení z potěšení samotného nápoje a krásy obalu.

Vše je podřízeno k možnosti vlastního objevování širokého světa jedinečných čajových kompozic. Kvalitní čajové příslušenství je pro správnou přípravu a vychutnání čaje naprosto nepostradatelné. V naší nabídce naleznete oku lahodící čajové soupravy i rozličná sítka na čaj. Jelikož jsou bylinné čaje a všechny související věci v Čechách a celé Evropě momentálně v trendu, je tato sada čajových souprav ideálním dárkem pro každého milovníka čaje. Balené v dárkovém balení, čajová konvice s kovovým sítkem, keramickou pokličkou a šesti šálky.


Nabízíme čajové soupravy - kvalitní konvice a misky pro přípravu a pití čaje. Dobrý čaj nejlépe chutná v pěkném porcelánovém šálku. Nejrozšířenějším, nejoblíbenějším a nejlepším způsobem jak si vychutnat čaj (ať už bílý, černý či zelený), je příprava a rozlévání z čajové konvičky.


Některé čajové konvičky mívají vnitřní sítko, proto se mohou lístky louhovat přímo uvnitř konvičky. Nádherná elegantní dýmka, výborný tabáček, kolektiv přátel. Milí přátelé, s potěšením můžeme oznámit, že jsme otevřeli novou kategorii nabídky zboží. Nemusíte cestovat přes polovinu světa, abyste okusili pravý nádech čínské atmosféry.


S čínským čajovým setem jej máte přeci na dosah ruky. Pořiďte si krásnou čajovou soupravu a vychutnávejte si tradiční čínské čaje ve stylovém nádobíčku. V nabídce najdete sety s konvičkou a hrnečky pro jednu až čtyři osoby.


Kávové a čajové soupravy na eshopu Vernerporc jsou od českých výrobců s tradiční kvalitou na úrovni německého jakostního porcelánu. Velká část kávových a čajových souprav v naší nabídce navazuje na sestavy jídelních a talířových souprav. Vznikl lahodný povzbuzující nápoj s názvem čcha neboli čaj.

Dnes jej nabízíme jako sypaný čaj. Káva Čajové příslušenství Kávové příslušenství Knihy Vonné tyčinky Dobroty Obchodní podmínky Doprava a platba Reklamace Odstoupení od smlouvy Velkoobchod Kontakt Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Kávové soupravy z nejjemnějšího karlovarského porcelánu. Zastavte čas s grácií čajového gurmána.


Kde jinde než v Číně, prastaré čajové domovině, vznikl první čajový servis. Evropa objevila kouzlo tohoto rituálu až v 17. Objevte konvičky kjúsú a shiboridashi, porcelánové a kameninové misky na čaj, matcha příslušenství, čajový antik nebo dřevem pálenou autorskou keramiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky