středa 1. dubna 2015

Retro plechové dózy

Retro plechové dózy

Reklamní plechovky jsou vyrobeny z plechu spolu s uzavíratelným víkem. Vhodné jsou nejen k uložení potravin, ale i jiných drobných věcí. Motivy plechových retro dóz jsou tištěny na základě licence od držitelů.


Retro plechové dózy

Poslední dobou velmi oblíbené retro dózy jsou nejen skvělým doplňkem na kuchyňskou linku, jsou hlavně také praktické a objemné. Dózy jsou opatřeny víkem, díky kterým bez problému uskladníte například pečivo a jiné potraviny. Kuchyně a jídelna Skladování potravin Dózy Odebrat filtry. Protože je o naše plechové dózy stále větší zájem, seřadil jsem je pro lepší přehlednost do několika kategorií.


Najdete zde nejen klasické čtvercové a obdélníkové dózy s rozmanitými potisky, ale také plechovky ve tvaru auta, srdce, kufříku,. Můžete je použít jako obal na potraviny, lahve, čaj, kávu, sušenky, bonbony, papírové kapesníčky a další. Rádi vyrobíme také pokladničky, obaly na pastelky, plechová pouzdra a další krabičky, které potřebujete.


Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Plechové boxy a dózy na 4home. Kuchyňa a jedáleň Skladovanie potravín Dózy Odobrať filtre. Hľadať text Cena -Hľadať Farba Materiál sklo plast keramika porcelán silikón plech Typ na potraviny na kávu na čaj na vianočné. Kruhové plechové dózy v retro štýle.


Dózy vyrobené z robustného plechu potlačeného štýlovými retro motívmi. Navyše sú vybavené praktickým uzavierateľným krytom, vďaka ktorému sa Vám na predmety nebude prášiť, a nebudú na ne negatívne pôsobiť vonkajšie vplyvy. Hřebíky, šroubky, drobné nářadí.


Retro plechové dózy

Vyrobeny jsou z odolného. Nadchla mě myšlenka nakreslit typické představitele jednotlivých plemen psů (mých kolegů) a natisknout je na plechové dózy , které jsou praktickým dárkem. Veronika pečlivě kreslí různá plemena psů. Skleněné a keramické retro vintage dózy na cokoliv V naší nabídce naleznete široký výber keramických a porcelánových dóz s víkem i netradiční dózy ve tvaru sovy. Praktické dózy na skladování potravin.


Mnoho velikostí, motivů a materiálů. Věrnostní slevový program. Skladujte oblíbenou kávu nebo cukrovinky ve veselých plechových dózách, které jsou nejenom hezkou dekorací, ale také uchovávají aroma. Vintage kuchyňské doplňky pro váš útulný domov.


Retro plechové dózy

Některé plechové dózy se dokonce mohou používat na úschovu léků. Originální dózy na dárky, sladkosti i bižuterii. U nás si vybere opravdu každý. Matná retro dóza vhodná třeba na krmení pro kočky.


Odložit ale do ní lze cokoliv. Rozměr dózy je 8×19×26cm a potisk je prolisován a je 3D. Použité materiály jsou velice kvalitní, tudíž vám bude dělat společnost po mnoho let. DPH € bez DPH € s DPH. DPH € bez DPH € s. Retro plechová dóza Happy.


Detail produktu Do obchodu. Nad 4€ doprava zadarmo Doručenie do druhého dňa 3výdajných miest Tisíce spokojných zákazníkov. Dobře uskladněné potraviny jsou základem praktické kuchyně. A pěkná dóza je i jejím důležitým doplňkem.


Hezky vyskládané koření v dózičkách na poličce, praktické sklenice s moukou či cukrem, nebo plechové dózy s čajem a kávou se budou ve vaší kuchyni vyjímat! Inzerát Staré plechové dózy v okrese Znojmo, cena 100Kč, od KEDULDINUS na Sbazar. Popis: Prodám staré plechové dózy , kakao bez víčka, retro , cena za všechny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky