středa 22. dubna 2015

Šnekový nebo odstředivý odšťavňovač

Měla jsem tu možnost porovnat typy odšťavňovačů - šnekový a odstředivý. Každý typ má něco do sebe. Který byte si vybrali a který je pro vaše potřeby vhodně. Džus :) většina informací kolem nás není pravda a Pátá dohoda říká - Buďte skeptičtí, ale naslouchejte.


Přináším vám porovnání výtěžnosti tvrdé mrkve a to. Jak vybrat odšťavňovač?

Průvodce odšťavňovači, recenze, výhody, nevýhody a výběr nejlepších odšťavňovačů. Dvouhřídelový odšťavňovač má jistě vyšší výtěžnost než šnekový nebo odstředivý model (hlavně na kořenové a listové zelenině) – jak ale říkáme výše, není vždycky nejlepší volbou. Většině uživatelů vyhovuje šnekový odšťavňovač, i když je jeho výtěžnost o něco nižší.


Rozměry plnicího otvoru – odšťavňovač šnekový i odstředivý. Ať už vybíráte odšťavňovač šnekový nebo odstředivý, pamatujte i na velikost plnicího otvoru. Odstředivý nebo šnekový odšťavňovač?


Odšťavňování ovoce a zeleniny a pití čerstvých šťáv představují vítanou možnost, jak doplnit naši městskou stravu o další množství rostlinných látek, které bychom jinak v jídelníčku neměli, pokud bychom vysloveně nejedli zeleninu třikrát denně. Listová zelenina a bylinky – v tomto případě je rozhodnutí jasné, jen a pouze šnekový odšťavňovač. Zatímco odstředivý přístroj suroviny při několikatisícových otáčkách přímo rozseká na tisíc kousků, které pak odstředivou silou vymrští na síto, šnekový nebo dvou hřídelový odšťavňovač suroviny rozmělní a přes síto vylisuje jako mlýnek.

Sami teď můžete říct, který způsob odšťavnění je šetrnější. Obecně lze říci, že je vhodné vybrat si odstředivý odšťavňovač, pokud máte zájem především o získávání šťávy z pomerančů a jablek. Chcete-li získat šťávu z takových věcí, jako jsou byliny nebo listová zeleninu, tak je rozmělňovací šnekový odšťavňovač lepší volbou.


Je nadmíru znepokojující číst v této otázce kvanta nepodložených a zavádějících hodnocení od různých bloggerů a. S tímto typem jablek si nejlépe poradí odstředivý odšťavňovač , který ale. Který odšťavňovač z ovoce a zeleniny dostane nejvíc šťávy? Kolik šťávy můžete získat z jablek, hroznového vína nebo mrkve? Nízkootáčkový vertikální šnekový lis, 2W, pomalé odšťavňování s nízkými.


GPerfect Juicer se hodí na lisování čerstvého ovoce a zeleniny. Má nízké rychlost – pouze otáček za hodinu – a i tak dosahuje mnohem větší výtěžnosti než klasické vysokootáčkové odšťavňovače. Zvládá lisovat veškeré druhy ovoce a zeleniny včetně drobných plodů nebo tvrdé kořenové zeleniny.


Při přípravě šťávy můžete. Už na pohled zaujme svou robustní konstrukcí a povedeným designem. Vybírat navíc můžete ze barevných provedení, snadno tak najdete to, jaké nejvíc zapadne do vaší kuchyně. Na stejně nekonečném počtu blogů a diskusních fór se dočtete, jak zlé odstředivé odšťavňovače ničí bezbranné vitamíny a jak je šnekový odšťavňovač jedinou záchranou.


Kolik mrkve nebo jablek budete potřebovat na sklenku šťávy? Nikdo ale nemůže říct, že by byl odstředivý odšťavňovač horší než šnekový , spíše se hodí pro jiný způsob použití. Dobrý bude zejména tehdy, pokud chcete šťávu připravovat pouze při vhodných příležitostech, třeba na oslavách.

Mixér nebo odšťavňovač ? Pokud stále váháte s výběrem, nezoufejte – ať už si vyberete mixování nebo odšťavňování, neuděláte chybu. Obojí je založené na konzumaci ovoce a zeleniny, což je pořád lepší, než jíst těžká, smažená jídla, která nedodají vašemu tělu téměř žádné živiny. Ptám se, protože doposud mám jen obyčejný odstředivý odšťavňovač a ten odpad je celkem dost mokrý a je ho dost.


V porovnání se šnekovými mají tyto odšťavňovače rychlejší otáčky a nižší výtěžnost šťávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky