čtvrtek 23. dubna 2015

Mikov rybička

Discover Crossout for free. Massive Range of Upholstery Fabrics Online. Very Helpful Staff, Great Customer Service, Fast Quick UK Delivery. Free Shipping Available. Mikulášovice na které jsme získali certifikát Regionální výrobek.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Rybička (English: Little Fish) is a small Czech pocket knife with the handle shaped as a fish. Mikov Rybička od Kč - Heureka. It has been produced since the first decades of the 20th century. The knife was particularly popular during the period of socialism in Czechoslovakia.


Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie MIKOV Rybička od ostatných zákazníkov. Kapesní zavírací nůž s pojistkou čepele back lock. Výhodou je jeho nízká hmotnost.


Provedení bez spony a se.

Rybička je dodávána v luxusním dřevěném pouzdře se semišovým dnem. Vzpomínáte si na svůj první nožík? Nôž sa veľmi dobre uplatnil a doteraz je využívaný armádami a policajnými útvarmi SR a ČR. Pozlacená verze byla původně pouze šíleným nápadem, který si získal mezi odbornou i laickou veřejností okamžitou oblibu a respekt. Zavírací kapesní nůž rybička patří mezi nejslavnější modely nožů celého světa.


The rybička is a classic pocket knife, as conically Czech as the radiovka. Hledáte-li osobní dárek ke slavnostní příležitosti či chystáte-li ocenit svého obchodního partnera, jste na správném místě. Díky praktickým rozměrům ho můžete mít vždy po ruce. Nůž získal certifikát Regionální výrobek. Nôž MIKOV Rybička 130-NZn-Vezmete ju do ruky a hlavou sa rozletia ozveny detských rokov a kdesi z hlbín pamäte vypláva lodička z kôry.


Odrástli na nej celé generácie a po celú dobu sa jej tvar nezmenil. V darčekovej plechovej krabičke obstojí aj vo slávností chvíľu. Parametre nože Rybička Vybavenie.


Veškeré informace o produktu. Každý nůž ( rybička ) má svoje výrobní číslo s certifikátem. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Za ta léta prošla Rybička celou řadou modernizací. Původní dřevěné střenky byly nahrazeny plechovými a dnešní podoba je ve formě zinkové slitiny. Kromě toho jsou zde vystaveny i některé rarity, například centimetrů velký zavírací nůž „ rybička ” vyrobený na zakázku jednoho sběratele nebo speciální kovaný nůž z damascenské oceli, vyrobený slovenskými kováři a nožíři k 60.

Kdo by neznal v našich končinách snad až legendární nůž rybička ? I já jsem jednu měl, když jsem byl ještě kluk a od té doby je to výbava číslo když jdu na houby. Tak směle do toho, nabídka našich kapesních zavíracích nožů je široká a každý si přijde na ten svůj – i dámy. Náš e-shop funguje i nadále bez omezení.


Naše prodejna v Olomouci je otevřena pouze pro výdej objednávek z e-shopu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky