úterý 28. dubna 2015

Odkapávač na nádobí plast

Odkapávač na nádobí plast

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybírejte si Odkapávače nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Detail produktu Do obchodu.


Odkapávač na nádobí plast

Je vyroben z odolného plastu v kombinaci s nerezovou ocelí. Odkapávač na nádobí Simplehuman – Compact v bílé barvě má rozměry cm x 3 cm, jeho výška je 1 cm. Má praktické nožičky, takže nestojí přímo na kuchyňské lince a neznečišťuje ji.


Silikonový odkapávač na nádobí InterDesign Lineo Drying Mat, 4x 2cm. ORION Plastový odkapávač na nádobí , x cm. Materiál: plast , barva transparentní - čirá Rozměr: 40xcm, v. Praktický odkapávač na nádobí značky Simplehuman s patentní technologií, která umožňuje lepší cirkulaci vzduchu a tím urychluje sušení nádobí.


Odkapávač Compact je vyroben z odolného kovu v kombinaci se snadno omyvatelným plastem. Vše je vyrobeno tak, aby vám mohlo spolehlivě sloužit dlouhou dobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky