středa 1. dubna 2015

Parní hrnec eta

S parními hrnci ETA připravíte zdravé pokrmy snadno a rychle – v porovnání s běžnými parními hrnci ušetří při přípravě jídla až polovinu času. Potraviny si přitom zachovají svou plnou chuť i výživovou hodnotu. Elegantní a moderní design našich hrnců spolu s jednoduchou přípravou pokrmů z nich udělají. Jeho moderní design ozdobí každou kuchyň nebo ji dočasně hravě zastoupí – třeba na chatě či v kanceláři. Pomocník pro rychlé a zdravé vaření s příjemným moderním designem.


Parní hrnec eta

Má až dvakrát vyšší příkon než zbytek startovního pole, takže zaručí, že pokrm připraví jen za zlomek běžného času. Daní samozřejmě jsou vyšší náklady na elektřinu. Veškeré informace o produktu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Designový parní hrnec s unikátní konstrukcí zásobníku vody vytvoří páru již za sekund!


Vařte rychle, se zachováním živin a. Jednoduchý princip – vynikající výsledek. K dispozici jsou celkem transparentní nádoby, určené i pro souběžné vaření různých jídel. Parní hrnec se skládá z několika varných nádob na sobě.


Celková kapacita je dobrých 1litrů. Oproti běžným parním hrncům ETA Calderon ušetří při vaření až vašeho času a zároveň zachová důležité živiny a vitamíny. Jak vybrat parní hrnec. Nákupem libovolného parního hrnce získáte výrobek produkující odpovídající množství páry. Vy byste však výběr tohoto spotřebiče měli podrobit detailnějšímu průzkumu.


Například se zaměřit na výrobní materiál. To platí dvojnásob, pokud bude parní hrnec stát na kuchyňské lince. Příprava jídla v parním hrnci probíhá pomocí páry. Tudíž se dá výsledné jídlo považovat za zdravější. Díky časovači nemusíte hrnec hlídat, voda se dá doplňovat z vnějšku.


Hrnec má moderní design a velmi jednoduché ovládání. Každé jídlo zvládne připravit lehce a rychle. Když přístroj uvedete do chodu, jídlo se udělá v páře, tím pádem má skoro všechny své vitamíny, minerály a stopové prvky. Poslední měsíc jsem měla možnost vyzkoušet parní hrnec Calderon od společnosti Eta.


Když mi tento pomocník přišel a vybalila jsem ho z krabice, trochu mě vyděsilo množství komponentů, ale záhy jsem zjistila, že jeho sestavení a provoz. Velice oblíbené jsou parní hrnce Eta , parní hrnce Philips, Gorenje, Tefal a další. U nás si parní hrnce vyberete snadno! Hlavní základna pojme až litr vody. Bonusem je průhledný vodoznak, díky.


Není nic jednoduššího – naplňte zvenku přístupnou nádržku na vodu, tlačítkem zapněte přístroj, který vám dá světelnou kontrolkou signál, že začal pracovat a vytvářet teplou páru. Popis: Nadstandardně rychlá příprava pokrmů s maximálním zachováním chuti Až úspora času oproti konkurenčním modelům Unikátní systém tvorby páry - zásobník na vodu je umístěn v horní části, odkud se bere jen malé množství vody p. Tento hrnec je speciálně uzpůsoben tak, aby se v něm vařilo co nejlépe s ohledem na zachování všech živin a vitamínů. Díky dostatečně pomalému vaření dochází k zachování vitamínů v zelenině a maso připravené v tomto hrnci je křehké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky