pátek 3. dubna 2015

Výrobník ledové tříště cena

Kelímek na výrobu lahodné domácí ledové tříště. Ledovou tříšť můžete vyrábět téměř z čehokoliv - z džusů, limonády, o. Ostatní kuchyňské spotřebiče) Hodnocení produktu:. Dobrý den, nabízíme k pronájmu profesionální i poloprofesionální stroje na výrobu točené zmrzliny a výrobníky ledové tříště.


Půjčujeme i na jednorázové akce, včetně zmrlinovych smesy, kornoutků, dopravy a zaučení.

Standardní cena s DPH: 49. Osobní odběr Nový Bydžov. Nový model výrobníku granity ( ledové tříště ) Kream Line má perfektně vyvážený design s výkonem.


VÝROBNÍK TŘÍŠTĚ A NÁPOJŮ ZOKU - oranžový. Připravte si zdravé limonády, mléčné koktejly, ledové alkoholické nápoje a ovocné koktejly za pouhých minut s tímto vysoce výkonným, designovým limonádovým tvořičem. Vyzkoušejte ingredience jako spojení ovoce, domácích džusů, sladového mléka, čokoládového mléka.


Nulová zóna se nachází ve spodní části lednice s ledovačem, kde se pro nižší teplotu doporučuje skladovat zelenina, ovoce či sýry. Množství typů výrobníků v naší nabídce uspokojí malé provozy s minimálním prodejem, i frekventovaná místa s velkým výdejem a nutností rychlé přípravy ledové tříště.

Délka 66 šířka 50 výška 80 stáří roků. Garance rok a servis zajištěn dle domluvy. Cena jde upravit Ostrava a okolí. Vada poškrábané přední dvířka, ale nemá na nic vliv.


Velký výběr nízké ceny vysoká kvalita Objednejte si výrobník ledové tříště na expondo. Nízké ceny Top kvalita Rychlý servis Získejte produkty ve špičkové kvalitě od společnosti expondo! Následující fotografie. Přečtěte si více informací.


Tento přístroj Vám umožní rychlé rozdrcení ledových. Moderní design tohoto přístroje umožňuje atraktivní prezentaci ledové tříště či. Seřazení: Zobrazení katalogu: Skladem. Výrobce: Země původu: Dostupno.


Kč cena s DPH Dostupnost: Na dotaz. GRANITY CAB New Fab Cream 2. Výrobník a vířič chlazených nápojů Luke Major 3. V této kategorii naleznete stroje a suroviny na výrobu granity, ledové tříště , shaků, sorbetů, šerbetů, ledové kávy, piňa colady a dalších mražených nápojů.

Zavolejte nebo poptejte pomocí mailu stroj, rádi s Vámi dle Vašich požadavků zkonzultujeme optimální stroj. Dovážíme stroje přímo od výrobců SPM, GBG. Hranatá nádoba z plastu o obsahu lt.


Automatická kontrola hustoty, horizontální míchání, vrchní osvětlení nádoby. U každé nádoby lze zapnout na provoz ledová tříšť nebo chlazení nápojů. NINA je v základní verzi s jednokomorovou nádobou s kapacitou litry.


Pokročilá verze výrobníku se skládá ze tří van o celkové kapacitě litrů produktu. V - vhodné na prodej a prezentace ryb a mořských.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky