pátek 3. dubna 2015

Panasonic mikrovlnná trouba

Trouba disponuje technologií Turbo Steam, zdravým způsobem přípravy pokrmů se zachováním vitamínů, a pánví Panacrunch, která dokonale uvaří vaše jídlo a nabízí grilování s minimem tuku. Profesionální kuchyně připravuje širokou škálu pokrmů a velikostí porcí. Teplota je proto v připravovaném pokrmu rozložena velmi rovnoměrně. Lakovaný vnitřní prostor o objemu 20l. Kliknutím zobrazíte funkce, specifikace, hodnocení a obchody.


Vynikající mikrovlná trouba s grilem a příslušenstvím pro vaření v páře.

Jednoduše vaří v páře, dusí, griluje do křupava a griluje v páře. Jednoduché na obsluhu, manuální režim, konstruováno k odolnosti při používání v drsných profesionálních podmínkách. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Díky své stříbrné barvě a povrchové úpravě z nerezové oceli se rám hodí do jakékoliv kuchyně a stane se jejím designovým doplňkem. PANASONIC NN-E22JMMEPG podává maximální výkon 8W. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Tato pozice je získána díky funkci hladké změny výkonu během provozu zařízení. Můžete si tak být jisti, že jídla budou zdravá a navíc plná vitamínů, minerálů a dalších látek, které naše tělo potřebuje. Vařit zdravě, rychle a dobře, to je sen snad každého.


Při horkovzdušném ohřevu s ventilátorem můžete péct při teplotě 1- 2° C. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.


Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Panasonic NN-GT45KWSUG, bílá. Mikrovlny se v několika velikostech na základě kterých budou použity , a preference spotřebitelů. Určena pro menší až střední provozovny, např.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Vhodná pro střední a menší stravovací provozy, jednotky rychlého občerstvení, prodejní stánky, kde je nutné docílit rychlé obrátky jídel. Typ volně stojící Vnitřní objem (l) Mikrovlnný výkon (W) 8Horký vzduch - výkon (W) Gril - výkon (W) Počet úrovní mikrovln Gril bez grilu Parní vaření NE Pečení chleba NE Horký vzduch NE Dětská pojistka NE Průměr otočného talíře (cm) 25. Materiál vnitřního prostoru lakovaný Ovládání mechanické-knoflíkové Provedení výrobku. Mikrovlnna trouba panasonic nn gd38hssug cerna stribrna produkty.


Barvačerná, nerez, stříbrná Vnitřní objeml Mikrovlnný výkon9W.

W výkon při rozmrazení 3W výška komory 2mm rozměr komory 3x 3mm celo. Volně stojící mikrovlnná trouba s celkovým objemem l, elektronickým dotykovým ovládáním a přehledným LCD displejem pro talíře s průměrem až 3cm. Whirlpool MWP 3W disponuje programem Auto Cook Menu s automatickým výběrem receptů s přednastavenými hodnotami pro optimální výsledky vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky