středa 22. dubna 2015

Porcelanove korenky

Starožitné a umělecké porcelánové Slánky, kořenky. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vítá vás Porcelánový svět.


Nabídkou e-shopu je tradiční český porcelán, sklo a příbory. Veškerý sortiment tvoří české, případně slovenské výrobky od osvědčených tuzemských výrobců.

Staré porcelánové kořenky s květinovým dekorem. Materiál glazovaný porcelán. Jedna kořenka je poškozená. Vhodné jako dekorace do chalupy. Dobrý deň, pred nedávnom 22.


Cena poštovného je 13- Kč. Mohu cibulový porcelán používat do mikrovlnné trouby a myčky nádobí? Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.

Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Ostatní - Porcelanove korenky bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Námi nabízené produkty nejsou pouhým spotřebním zbožím ale trvalou hodnotou. Hodnotou která potěší nejen vás ale i mnoho generací po vás. Kořenky a cukřenky skladem. Lamart, Tescoma, Banquet a dalších.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Fifurální dóza - vlk, keramika z 2. Prodám sadu starých porcelánových kořenek s květinovým dekorem z glazovaného porcelánu.

U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Další várka v průběhu března.


Bílé keramické kořenky s popisky v retro stylu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Dózy na koření odolného borosilikátového skla s nerezovým či plastovým víčkem nebo s víčkem z vysoce odolného bambusového dřeva.


Zde naleznete starožitné porcelánové dózy na potraviny, dózy na bonbóny, lékárnické dózy, porcelánové cukřenky, máselnice a další podobné předměty z porcelánu. Dala som si obrusit vrchne zubky a vyrobili mi nove porcelanove. Nie su ešte nalepene na stálo ,ešte len provizorne,aby som si ich vyskušala.


Ale zistila dom že tato farba sa mi velmi nepači ,chcelo by to ešte o čosi belšie…. Daju sa tieto porcelanove zubky ešte vybieliť ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky