úterý 7. dubna 2015

Keramická dlažba na terče

Lze ji tak použít na místa, kde řešíte každý centimetr navíc ve skladbě podlahy. Navíc 2cm dlažba zatíží balkon či terasu v patře méně. Keramická dlažba na terče je ideální volbou pro použití na balkon, terasu i zahradu. Instaluje se suchou cestou za použití terčů, díky čemuž pod ní můžete umístit i elektroinstalace či rozvody vody. Pokládka venkovní dlažby na terče je ideálním řešení pro terasy, balkóny, lodžie, okolí bazénů a díky vysoké pevnosti je velmi vhodná i pro velké plochy nebo plochy zatížené větším provozem.


Dlažba se ukládá nasucho, bez nanášení speciálního lepidla nebo betonu, je pevně posazena na terčích. S instalacemi, kdy je položena keramická dlažba na terčích Buzon, se setkáváme stále častěji. Toto řešení se těší rostoucí oblibě zejména proto, že přináší velké množství výho úsporu času a nákladů na pokládku dlažby.


Nejoblíbenější dlažby na příjezdové plochy, parkovací stání, terasy, k bazénu, altány, chodníky a chodníčky kolem domu a do komerčních prostor. Dlažba na terče Pokládka dlažby na terče je moderním a funkčním řešením na balkonech, lodžiích, terasách, nebo například v okolí bazénů. Tento způsob položení dlaždic v sobě skrývá spoustu výhod jako je rychlá a téměř bezproblémová pokládka včetně výměny jednotlivých dlaždic, snadná údržba a jednoduchá, nenákladná demontáž. Slinutá keramická dlažba v tloušťce 20mm pokládaná na plastové nebo gumové terče má nejčastější užití na terasách, kde kryje hydroizolační folii. Dalším užitím je dlažba v místech, kde potřebujeme snadno pod podlahou vést instalace.


V neposlední řadě je to tam, kde potřebujeme, aby dlažba. Keramická slinutá dlažba má absolutní mrazuvzdornost výbornou čistitelnost a ve srovnání s betonem dvakrát větší pevnost. Dalším významným použitím jsou terasy s položením keramické dlažby na terče , kdy hydroizolační folie je položena na podkladu , na ní jsou terče buď pevné nebo v případě velkých spádů stavitelné a na nich je položena 2cm keramická. Pokládá se suchou metodou (tedy bez použití lepidla) do trávy, štěrku, nebo na plastové podložky. Tato série se vyznačuje jemným odleskem a hladším povrchem (snadná údržba), přesto je certifikována s protikluzností R1 tedy k bezpečnému použití na terasách a kolem bazénů.


Navíc existuje v mnoha krásných barvách a designech – od imitace dřeva, přes dekor. Jsou i dlažby tažené, které mají sílu 18mm, ale ty již takovou pevnost nemají. No pri tej som už mal jasnú predstavu, že ju budem pokladať na terče. Nehovorím, že to je najlepšie riešenie ako predošlé, ale z môjho pohľadu mi to najviac vyhovovalo.


Pred samotným objednaním som 2cm hrubú dlažbu. Nejen majitelé malých bytů si touží dopřát více prostoru v podobě obytné střechy, balkonu nebo terasy. Právě pro tyto případy uvedlo Rako na trh dlaždice s věrným vzhledem dřeva nebo kamene a zesílenou tloušťkou cm. Lze je pokládat nasucho bez použití lepidla, třeba na nízké terasové terče. Dlaždice výborně odolávají zatížení, konstrukce podlahy je.


Dlažba se na terče ukládá tak, že svými rohy sedí vždy na čtvrtině kruhové podložky. Trny na terčích a podložkách zaručují. Tie sa umiestňujú na vyspádovanú plochu ošetrenú hydroizolačnou vrstvou. V ďalšom kroku sa na terče pokladá keramická dlažba.


Vďaka osadeniu do terčov vznikajú medzi jednotlivými dlaždicami rovnako veľké škáry. Venkovní keramická dlažba na střešní terasu, balkon či verandu už nemusí být jen lepená, ale lze ji pokládat i na terče. Stále oblíbenější se v oblasti keramických dlažeb stává terčová keramická dlažba.


Vyniká velmi snadnou pokládkou, protože se instaluje na terče. Terčová keramická dlažba. Jde o velmi praktické řešení, které využijeme všude tam, kde chceme vytvořit například bezbariérový vstup na terasu, případně dodatečně.


Máme výhradné zastúpenie pre najkvalitnejšie keramické dlažby z Talianska, ktoré ponúkame v mnohých farbách a veľkostiach. Prolistujte si kataspirace, vybírejte keramické obklady, které Vás budou těšit nejen na pohle ale i kvalitou na dlouhá léta. RAKO Magazín - Rady a tipy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky