středa 15. dubna 2015

Silikonový váleček na těsto

Buďte první, kdo přidá hodnocení Proč právě Aston Proč právě nádobí Aston. Ušetřete při opakovaných nákupech. Kvalitu nádobí garantujeme. Ve vybavení každé kuchyně nesmí chybět ani váleček na těsto.


Klasický dřevěný váleček na těsto v současnosti doplňuje silikonový váleček , který se snadněji udržuje. Velmi praktický je i nastavitelný váleček na těsto. Všechny typy válečků na těsto za velmi přijatelné ceny samozřejmě v naší nabídce najdete.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Silikonový váleček na těsto , délka cm. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Vály a válečky na těsto Pokud máte rádi pečení, tak ve své kuchyni nemůžete postrádat kvalitní silikonový vál a váleček na těsto. V této sekci naleznete obojí.


Silikonový váleček na těsto

Navíce silikonový váleček vyniká snadnou úržbou - váleček je lehce udržovatelný. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nebudete potřebovat tolik mouky při vyvalování těsta - SLEVOVAR.


Válečky na těsto , NašeObchody. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Küchenprofi silikonový váleček na těsto. Na plastovou plochu válečku se těsto lepí méně než naž obyčejný dřevěný váleček , válení těsta i čištění válečku je tak mnohem jednodušší.


Velmi snadno se čistí a je maximálně hygienický. Kulinář doporučuje kombinovat spolu s válem na těsto ze silikonu. Detailní popis produktu. Ať potřebujete silný nebo tenký plát těsta, s tímto válečkem jej rovnoměrně vyválíte.


Hlavní část je samostatně pohyblivá. Barevná podložka je umístěna na válečku a tím dosáhnete, že síla těsta je rovnoměrná až do kraje. Pevné nerezové úchopy pak zajistí pohodlné a bezpečné držení.


Těsto se při zpracování nelepí. Vybírejte si Kuchyňské válečky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Co nesmí v každé poctivě vybavené kuchyni chybět?


No přeci váleček na těsto. Tento minimalistický kousek ze série Nordic kitchen z produkce Eva Solo je opravdu praktický. Masivní dubové rukojeti jsou velice pohodlné a váleček samotný je potažen silikonem, díky čemuž se těsto nikdy nelepí.


Silikonový váleček na těsto

Můžete získat dárky k objednávce, slevové kódy pro nákup v našem internetovém obchodě nebo slevové poukázky na nákup v našich prodejnách. ZDARMA Vám zašleme leták s aktuální nabídkou nebo můžete vyhrát zajímavé ceny. Ušetříme Vám čas, ale hlavně peníze!


Neklouzavé rukojeti zajišťují pohodlný úchop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky