pondělí 6. dubna 2015

Pračky romo fulnek

Jedním z prvních výrobních programů se staly montáže obecních rozhlasů a veřejného osvětlení, z něhož vznikl i nynější název Romo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. DOMOTECH-SERVIS sro Nádražní 33 742.


Show on map How to get.

Profesionální VYBAVENÍ a SERVIS pro Vaší prádelnu! Nabízíme Vám špičkové průmyslové a profesionální pračky , sušiče, mandly, válcové žehliče a další doplňkové vybavení pro prádelny. Nejčastější poruchy vířivých praček jsou bud zadřený střed - náboj pod virníkem nebo netěsnost čerpadla. Při opravě čerpadla vířivé pračky. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vypouštěcí a cirkulační čerpadla pro automatické pračky ROMO a ROMOZEROWAT. Pokud si nejste jisti správným výběrem náhradního dílu , napište do poznámky v objednávce přesný model a výrobní číslo vaší pračky a my ověříme správnost náhradního dílu.


Vážení zákazníci, od 14.

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Automatické pračky ROMO skladem umíme doručit už v den objednávky! Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Jestli někdo ví typové označení této pračky , ať mi jej. Romo Fulnek mini R 17 R190. Rozměry madla jsou na délku mm, šířka nejširší části madla je mm. This feature is not available right now.


Please try again later. Soud odmítl potvrdit vyrovnání s věřiteli, které firmě povolil loni v únoru. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Popis: Prodám pračku viz foto v top stavu dohoda možná. Pračky prádla a jejich dělení Pračky prádla dělíme na předem plněné a vrchem plněné.


Obě konstrukční řešení jsou po stránce životnosti nebo pracích. Měl jsem kombinovanou pračku ROMO s odstředivkou. Já mám tu starší a je to kombi (se ždímačkou). Inzerce – pracka romo , nabídky – prodám, prodej, inzeráty.


V TOP stavu - neteče, vše těsní, neoprýskaná, neomlácená, vše plně funkční. Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek a.

ROMO , ZEROWATT NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Fulnek je česká společnost jejíž prioritou je strojírenská výroba. Dále prodej, montáž a servis průmyslové, prádelenské a čistírenské techniky. Společnost je výhradním zástupcem značky IPSO a ITALCLEAN v České a Slovenské republice.


Gufero simering hřídele bubnu na pračku ROMO ZEROWATT. Nabízíme k prodeji zachovalou, českou, ždímačku na prádlo značky ROMO. Stav a provedení nabízené ždímačky, to vše je zřejmé z připojených snímků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky