středa 8. dubna 2015

Sklopná šatní tyč

Sklopná šatní tyč umožňuje pohodlné ukládání oblečení ve skříních. Skladem (ks) 89Kč bez DPH. Aristokrati mívali své komorníky, kteří jim vždy vyndali oblek ze skříně a připravili jim ho. Takového služebníka dnes supluje sklopná šatní tyč.


Nemusíte mít ani modrou krev a tenhle nerezový sklopný sluha vždy spolehlivě vyndá šaty ze skříně.

A to hlavně z prostorů, kam byste jindy bez. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj. Sklopné tyče jsou vhodné na stěny i do skříní. Výsuvný věšák na ramínka Elegance, 80x430x1mm. Nabízíme šatní tyče na ramínka, klasická pevná šatní tyč , výsuvná nebo sklopná tyč na ramínka.


Sklopnou šatní tyč lze přitáhnout uprostřed tažnou tyčí. Při zpětném tlaku se sklopný mechanismus vrátí do výchozí polohy.

Jsou ekonomické přesto dostačující při použití v menších délkách a vynikají svou kvalitou a pevností. Stejně jako sklopné šatní tyče pro použití v místnosti s vysokým stropem. IKEA - KOMPLEMENT, Šatní tyč , tmavě šedá, Záruka let.


Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Dostupný v různých šířkách a hloubkách. Jelikož má sklopná tyč v sobě mechanismus s pružinou, není potřeba tyč s oblečením složitě vysouvat nahoru. Tento systém lze použít u vyšších skříní i ve vyšších polohách.


Sklopná tyč s tlumiči pro plynulý navrat tyče do zavřené polohy. Snadný přístup k oblečení zavěšenému v zadní části. Mimo standardní tyče na šaty je možné volit také sklopnou šatní tyč. Tento typ tyče je vynikající zejména z hlediska skladnosti.


Detailní popis produktu. Výklopná šatní tyč je opatřena mechanismem s pístovými kapalinovými tlumiči, které zajišťují plynulý návrat do vzpřímené polohy. K výrobě všech vestavných skříní používáme nejnovější materiály v prvotřídní kvalitě.


Centrální sklad: sada d. Kompletní a podrobné informace o produktu naleznete ZDESkladovou dostupnost zboží lze.

M-KUPR Žďár nad Sázavou patří mezi přední dodavatele nábytkového kování od renomovaných světových i českých výrobců. Vyberte si z nabídky kování, drátěného programu a dalších komponent. Dvoustranná sklopná tyč kg 6- 8mm stříbrná. Její teleskopická funkce umožňuje dosáhnout na věšáky ve vysokých skříních, věšet záclony nebo uložit drobné předměty v domácnosti mimo dosah. Vám vytvoříme design dle Vašich požadavků do rozměrů dveří vestavěné skříně.


Jednu ze základních alter. Vzhledem k variabilním šířkám lze použít v užších i širokých skříních. Zdvihací mechanismus včetně tlumení zajišťuje tlumené dojíždění šatní tyče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky