pondělí 20. dubna 2015

Strojek na strouhanku

Strojek na strouhanku

Mlýnek na strouhanku , ořechy, ovoce i zeleninu. K podložce připevníte pomocí upínacího šroubu. Násypka s přítlačným nástavcem pro pohodlné mletí. Materiál: nerez, plast. Je vhodný do myčky, ale bez rukojeti.


Bubínek je z pocínovaného plechu. Upínání - srdíčkovým šroubem na podložku o síle max. Použití - na mletí tvrdého pečiva, ořechových jader, tvrdých sýrů, perníku a pod.


Doplňkové bubínky jsou určené ke strojkům Ma M90P. Mlýnek od značky Orion se snadno sestaví, ovládá a udržuje. Všechny informace o produktu Kuchyňský mlýnek Orion Nerezový strojek na strouhanku , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Orion Nerezový strojek na strouhanku. Uchycení ke stolu na šroub.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Ruční mlýnky na strouhanku a ořechy skladem umíme doručit už v den objednávky! Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Těleso a drtič jsou vyrobeny z nerezavějící oceli, ostatní díly z ocel.


Je možná regulace hrubosti mletí. Nemáte nikde v okolí obchod a potřebujete strouhanku. Tady vám poradím co s tím.


Strojek na strouhanku

Mýnky mají propracované provedení, které umožňuje snadnou údržbu a zaručuje dlouhou životnost. Mlýnky na strouhanku , lisování ovoce, mák Mlýnky na ořechy a strouhanku , které strouhají a melou skoro sami. Nerezový strojek (mlýnek) na strouhanku pohodlně a bezpečně nastrouhá rohlíky a bagety na strouhanku , ořechy či piškoty na přípravu sladkých pokrmů, ale i čokoládu,ořechy, zeleninu, brambory apod. Elektrické struhadlo na strouhanku. Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku , je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností.


Umožní vám rychle a snadno zpracovat jakékoliv pečivo. Máme pro vás širokou nabídku kvalitních strojků – mlýnků na brambory, halušky, ořechy, mák, maso i na strouhanku. Koupit si u nás můžete i náhradní bubínky a desky do masostrojku různých průměrů. Klasický ruční mlýnek na maso vám pomůže připravit šťavnaté hamburgery, výborné lasagne nebo karbanátky.


Strojek na strouhanku

Perfektní náplň do makových koláčů a buchet vytvoří mlýnky na mák. Stejně jako stojky na těstoviny a mlýnky na strouhanku všechna tato zařízení jednoduše připevníte ke stolu během několika vteřin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V základní výbavě tohoto strojku je bubínek na strouhání pečiva. Snadné sestavení, manipulace a údržba.


Vždy je třeba rozlišovat mezi mlýnkem na pepř a na sůl. Mlýnky na sůl mají totiž jiný mlecí mechanismus, který odolá i dlouhodobému působení soli. Stává sem, že míváte hory suchého pečiva na vyhození? S tímto výrobkem od společnosti Banquet proměníte nepotřebné pečivo na strouhanku , kterou můžete dále zužitkovat.


Strojky na výrobu těstovin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky