středa 29. dubna 2015

Lakovaná dvířka

Lakovaná dvířka nemají téměř žádná omezení při výběru barev. Nabízíme kompletní vzorník RAL. Povrchová úprava je možná od matu, až po vysoký lesk.


Pro dosažení ideálně hladkého povrchu je jako podklad použita bílá laminovaná MDF deska tloušťky mm. Z důvodu bezpečnosti a dlouhotrvající odolnosti jsou čelní hrany ofrézovány.

Těšíme se na vzájemnou spolupráci. Dětské tvary frézování Předsíň Jídelna Domácí pracovna Hotelový pokoj Kancelář Ordinace. Své využití naleznou kdekoliv v interiéru, nejen v kuchyni, ale také v ostatních místech jako jsou koupelny, předsíně, ložnice, obývací a další prostory, kterým dodají vzdušný a elegantní vzhled. Dvířka jsou určena pro zakrývání stavebních otvorů v budovách občanské a průmyslové výstavby. Při jejich vývoji byl kladen velký důraz na estetičnost, jednoduchost a kvalitu zpracování.


Ceník, obchodní a technické podmínky - lakovaná dvířka. Ceník CZK, obchodní a technické pod.

Eje vyrobena z nerezy kartáčované. Tvar QETvar QETvar QETvar Q. Na výběr jsou lesklá nebo matná dvířka a také luxusní řešení dvířek včetně neviditelné úchytky, zafrézované do hrany dvířka a přelakované pro dokonalý čistý vzhled kuchyně. Lakujeme pro Vás kuchyňská v rámci. Splňují nejvyšší nároky na kvalitu povrchu. Speciální technologií broušení a následného leštění dosahujeme daleko dokonalejšího povrchu než klasickým nástřikem lesklého laku.


Proto můžeme uspokojit požadavky těch nejnáročnějších zákazníků. Zákazník si může vybrat z mnoha druhů tvarů a odstínů dvířek z celé vzorkovnice RAL. Vhodným výběrem barvy dvířek dotvoříte atmosféru vašeho nábytku. Novinkou v našem sortimentu jsou dvířka dýhovaná a lakovaná.


Druhým výrobním programem je výroba nábytku na zakázku jak do bytových tak veřejných prostor. Jde převážně o kuchyňské linky, vestavné skříně, ložnice, obývací pokoje, dětské pokoje a jiné. Samozřejmostí je u nás i dodávka nábytku do restauraci jako.


Dokonalý povrch vám zajistíme jednak díky těmto moderním technologiím, ale také proto, že máme zkušený tým pracovníků s mnohaletou praxí, kteří se pravidelně vzdělávají. V nabídce máme také stále moderní lakovaná dvířka v matném i lesklém provedení nebo levnější variantu akrylových a fóliovaných dvířek od největšího výrobce v ČR - firmy Trachea.

NANO Lak Anti-touch je speciální povrchová úprava, na které nejsou vidět otisky prstů. V naší nabídce naleznete dvířka fóliovaná - jedná se asi o nejoblíbenější druh dvířek ke kuchyňské lince. Kuchyňská dvířka jsou velmi důležitá pro celkový design kuchyně. Stolařská výroba a průmyslová lakovna Brno.


Vyrábíme lakovaná nábytková dvířka , dále lakujeme Dýhu, Plasty, Kovy, Sklo. Formátování mdf, CNC a stolařské práce. Barevnou úpravu je možno zvolit dle vzorníku RAL, nebo NCS v konečné úpravě lesk, nebo mat. K lakování používáme MDF deska o síle mm, která je. Můžete si vybrat z mnoha barevných odstínů, které určitě splní Vaše očekávání.


Nerezová a lakovaná revizní dvířka na plyn, resp. Dvířka na plyn, dvířka HUP, dvířka na plynoměr. Již let se specializujeme na kuchyňská dvířka.


Za tu dobu jsme zkrášlili desítky tisíc kuchyní v České republice. ABS hran, jako je tomu u lamino dvířek. Obojí má své kouzlo a záleží je na Vás, čemu dáte přednost.


Pokud máme náročnějšího zákazníka tak ten se v největší pravděpodobností nespokojí s foliovanými dvířky, ale bude požadovat lakovaná. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Při pohledu na ceník lakovaných kuchyňských dvířek uvidíte doporučené tvary pro tento způsob barvení. Standardně je vnitřní strana bílá. Na přání může být vnitřní strana upravena v matném provedení daného odstínu.


Nicméně na přání lze nechat lakem opatřit i jiná dvířka z naší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky