středa 8. dubna 2015

Šablony na zdobení dortů

Zdobení dortu přes šablonu. Jak krásně a jednoduše nazdobit dort? Vyzkoušejte šablony na zdobení dortů. Přikládáme i video návo kde je vše pěkně vidět. Detailní popis produktu.

Lze užít na zdobení dezertů cukrem, kakaem, polevou nebo cukrářskou barvou. Buďte při výzdobě svých dortů nápadití a kreativní. Popusťte uzdu své fantazii. To vše ve spojení s těmito několika šablonami, prostřednictvím nichž utvoříte na dortu velice originální a jedinečné ozdoby.


Valentýna, narozenin a jara jsou vynikající pro zdobení dortů a kulatých moučníků práškovým cukrem, kakaem, skořicí apod. Vynikající pro stylové zdobení pěny na cappuccinu, zvolenou šablonu přidržte těsně nad pěnou a zlehka posypte jemně umletou skořicí nebo kakaem. Opatřeno kroužkem pro snadnou manipulaci a zavěšení.


Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky.

Pomůcky na pečení zdobení dortů. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 8Kč Od 8Kč -Hledat Barva Typ zdobení dortů válečky na těs. This feature is not available right now. Please try again later.


Zabýváme se převážně výrobou šablon a zápichů na dorty a. Připravte dort, který budete mít ozdobený během pár vteřin. Nabízíme Vám produkt Šablona na zdobení dortů , designyza skvělou cenu 49. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem!


Ozdobte své dorty snadno a rychle. To se vám podaří za pomoci těchto moderních šablon na zdobení moučníků a dortů. Forma na zdobení dortu.


Pro lepší vyjmutí výrobku posypte vnitřek moukou. Lze vložit i do myčky nebo mikrovlnné trouby. Pro milovníky sladkého máme cukrářské zdobení , které vytvoří dokonalý vzhled každému moučníku, čí zmrzlinovému poháru. Cukrářské zdobení a jedlé dekorace. Hledáte inspiraci pro vytváření originálních dortů a moučníků?


Vyberte si z našich ručně vyráběných šablon na zdobení dortů , které najdete nově na e-shopu.

Vyčarujte z obyčejného dortu nebo moučníku umělecké dílo během pár vteřin. Každá šablona na dort je ručně vyráběná a vystřihovaná přímo u nás v. Stencil Šablona na zdobení dortů - Orient Šablona je skvělou pomůckou pro rychlé, jednoduché a krásné zdobení dortů , dezertů. Dekorace na dort) Hodnocení produktu:. Vše na dorty - nejširší nabídka pomůcek, zdobení a hmot na pečení.


Vyřizujeme všechny objednávky včetně osobních odběrů bez omezení (osobní odběry plaťte prosím převodem nebo on-line). Tescoma šablony na zdobení DELÍCIA, ks. Můžete prázdná místa vyplnit krémem nebo posypkami.


Jedna šablona má vzor se srdci a druhá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky