středa 29. dubna 2015

Forma na sušenky

Opatřeno vyjímatelnou vložkou pro snad. Forma na bábovku, Forma na velikonočního beránka, Forma na muffiny, Formy na koláč,. Vykrajovátka na sušenky v mnoha tvarech a velikostech.


Vynikající pro snadnou a rychlou přípravu slaných i sladkých sušenek apod. Souprava obsahuje razítko, originálních snadno vyměnitelných de. Vytvořte si originální tvary cukroví, sušenek, perníků, marcipánů na každou rodinnou oslavu a párty.

Využijte vykrajovátka při tvorbě s fimo hmotou, textilní barvou či jako raznice do mýdla nebo tiskátka do keramiky. Silikonová forma na bábovku nepohlcuje žádné pachy. Lze ji proto bez obav používat opakovaně. Díky atestům je garantovaná zdravotní nezávadnost všech silikonových produktů v naší nabídce. Formu nedávejte na otevřený oheň.


Pro rovnoměrné vrstvení tepla je vhodné ji pokládat v troubě na mřížku či rošt. Plát těsta se nanese na vykrajovací formu a pomocí válečku se najednou vykrojí až kousků cukroví nebo pečiva. V nabídce formy na plněné ravioli a raviolini, vykrajovací formy na vánoční a velikonoční cukroví, vanilkové rohlíčky, sušenky, slané tyčinky a polštářky a vykrajovací forma na mřížkový koláč.

Sada obsahuje silikonovou formu s 6ti kulatými sušenkami s motivem Dolce vita a vykrajovátko na těsto. Originální forma na sušenky žluté barvy. Součástí formy je speciální madlo, s pomocí něhož se vám podaří sušenku bez problému vyloupnout.


Velikost produktu je 7x5cm. Vánoční cukroví vykrájíte v rekordním čase! Výrobek můžete umývat v myčce nádobí. S důmyslnou šablonou vykrojíte cukroví najednou a ušetříte spoustu času! Rozválíte těsto, formu položíte na plech s pečícím papírem, přiložíte těsto a zatlačíte.


Sušenky jsou pečené, většinou spíše sladké (ale existují i ve slaných verzích) suché placičky. Existuje nespočet variant. Z těsta se mohou vykrajovat nebo tvarovat do kuliček, které se následně sušenkovým razítkem nebo jen tak rovnou plochou rozplacatí. Produkt Forma na sušenky Master Class KCMCHBprodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Návod k použití: Opatrně vložte na dno formy hotovou sušenku v. Pomocí tvořítka vytlačte v bocháncích těsta hluboký dekor a těsto upečte. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. Popis výrobku: Nordic Ware forma na sušenky , Smajlíci Hravá forma na pečení domácích sušenek s motivem zábavných smajlíků.

Vhodné pro sušenkové, linecké i perníkové těsto. Ideální pro dětské párty. Pečicí forma tvaru ozdobné sněhové vločky z litého hliníku v modré barvě Ledového království, pomocí které si jednoduše upečete máslové sušenky nebo koláč s něžným plastickým vzorem. V této formě upečete naráz geometrických sušenky , které díky nepřilnavému povrchu formy vždy snadno vyklopíte.


Forma na pečení se vyznačuje výbornou vodivostí pro vždy rovnoměrné propečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky