úterý 7. dubna 2015

Svatební jmenovky na skleničky

Jmenovky na svatební stůl jsou nezbytnou součástí svatební tabule. Svatební jmenovky si můžete vybrat podle velikostí a barev. Na stránkách najdete svatební jmenovky elegantní, klasické, nekonvenční a nebo také svatební jmenovky na skleničky. Balónky Bublifuky Candy bar Dekorace na auto Deštníky a paraplíčka Oslavy a párty Figurky na dort Jmenovky Jmenovk.


Skleničky pak můžete použít.

Mezi originální jmenovky na stůl, které se po svatbě nevyhodí patří gravírované skleničky. Na skleničky můžete nechat vyrýt poděkování rodičům za váš protějšek či za dobrou výchovu. Dodáváme v praktické sadě padesáti kusů dekoračních jmenovek na skleničky.


V této sekci naleznete vše potřebné, od svatebních ubrousků, přes svatební nádobí až po jmenovky na svatební stůl. Dejte důraz na jedinečnost Vaší akce se svatebními skleničkami s gravírovánými jmény, datem svatby a případně i zdobným motivem. Možno vyrýt jména a datum podle Vašich požadavků.


Vše na : Romanticky zdobené. Ahoj nevěsty a novomanželky, neměla jste některá na svatební hostině jmenovky v podobě motýlků nebo jiných tvarů na skleničky ?

Docela se mi líbí, ale ráda bych viděla, jak vypadají v reálu na prostřené svatební tabuli. Umývejte šetrně v ruce, aby se zdobení nenamočilo a tím nepoškodilo. Broušené skleničky , hrnky, půllitry přímo dle Vašeho vkusu na přání.


Souhlas s cookie a zásadou ochrany osobních údajů. Více informací o tom, jak zpracováváme Vaše údaje, naleznete zde. Tyto webové stránky využívají k poskytován. Jmenovka je vhodná na sklenice a používá se tak, že motýlovi ohnete křídla a naaranžujete ho na okraj.


Možná by vás ani nenapadlo, čím vším lze doplnit a zkrášlit svatební či sváteční tabuli. Můžete je použít také jako jmenovky pro jednotlivé hosty nebo pro sdělení nějakého přání či zprávy týkající se dané osoby. Elegantní ozdobou na skleničku zcela jistě nic nezkazíte.


Horní část jmenovky má vyřezávaný vzor. Můžete ji využít na svatby nebo jiné akce, například narozeniny, večírky apod. Poraďte prosím kde seženu levně jmenovky na skleničky třeba v podobě motýlků.


Ubrusy, ubrousky, sklenice, stolové šerpy, organzy, satén, tyl, rautové sukně, jmenovky a čísla na stoly. Jednoduché, luxusní, vtipné, originální, vintage. Pozvánky ke svatebnímu stolu a jiné svatební tiskoviny.


Pořádáte svatební párty a potřebujete k tomu vhodně doladit stoly či rautovou tabuli?

U nás najdete vše, čím můžete tabuli doladit k dokonalosti. JMENOVKY na skleničku Motýl dekor 10ks perleťový motýl s vyřezávaným dekorem velikost cca 11x7cm, cena za kusů Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Cena je uvedená za 1pár. Váš jedinečný den, nebo.


Nabízíme Vám tištěné svatební jmenovky s různým dekorem. Velkým hitem jsou jmenovky na skleničku ve tvaru motýlka nebo srdíčka. Elegatně působí svatební jmenovky vyřezávané laserem. Na svatební přípitek můžete použít námi nabízené svatební skleničky. Jako jsou frkačky, girlandy, párty čepičky, různé balonky a balonkové číslice.


Prodáváme hélium sety na nafukování balónků. Zároveň si u nás nakoupíte doplňky na svatbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky