pátek 10. dubna 2015

Ruční pračka a ždímačka

Unsubscribe from 4homecz? Přenosná pračka s funkcí praní, ždímání a máchaní je ekonomická, šetří energii i vodu. This video is unavailable.


Tato mini pračka šetří místo i prostor, a proto se hodí zejména pro studenty a do domácností, kde je málo prostoru, jako jsou třeba menší kuchyňky, karavany a obytné přívěsy. Pračka vypere až kg p. Lehká malá pračka , žádné ruční praní doma a na cestách, ideální na chalupy, pro. Vypere až kg prádla za pouhých pár minut, a vaše oblečení bude opět čisté a svěží.


W, příkon odstředivky 1W, rozměry (šxvxh) 370x490x3mm. Jak vybrat ruční pračku. Je malá, skladná a zvládne vyprat prádlo za pět minut.


Tak by se dala definovat ruční pračka , která je ideální verzí na cesty nebo na chatu. Můžete ji využít téměř kdekoliv. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. BEAUTIFUL PRO VAŠE MYTÍ, ÚSPORU VODY A ELEKTRINY Technologie ProSense určuje každé plnění, aby upravila proces praní. Senzory přizpůsobují čas praní i spotřebu energie a vody individuálně obsahu bubnu.


Obojí vhodné na chalupu nebo startovací zařízení. Cena při koupi kompletu. Pomocí unikátního vysokotlakého systému, prací prášek proniká hluboko do vláken oděvů.


Cestovní vysokotlaká ruční pračka kompaktních rozměrů vhodná např. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


V kategorii Ždímačky na prádlo máme právě teď na Alza. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Ruční pračka prý podle návodu prádlo nevypere, navíc se špatně rozebírá 24.


Inzerát pračka a ždímačka v okrese Chrudim, cena dohodou, od M Rousar na Sbazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Spotřebujete mnohem méně vody než při ručním klasickém praní. Určeno pro kemping, studenty, osoby bydlící solo. U kliky chybí dřevěné madlo, aretační šroub pro zastavení pohybu bubnu je funkční.


Prodám ruční hliníkovou pračku na kliku. Vstupní otvor ( hrdlo ) má průměr 155mm, hloubka nádoby je cca 290mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky