pondělí 6. dubna 2015

Eta bolero recenze

První robotický vysavač ETA testovaný pro české domácnosti. Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Veškeré informace o produktu. Garantujeme nejnižší cenu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Aby naše stránky správně fungovaly, je třeba mít zapnutý Javascript. Pro zlepšení našich služeb používáme cookies. Mikrostatický mop vyrobený z mikrovlákna v průběhu vysávání za sebou stírá i velmi jemný prach, na hl. Uklízení nikdy nebylo rychlejší a jednodušší.


Robotické vysavače ETA disponují v porovnání s klasickými sáčkovými a bezsáčkovými vysavači řadou moderních technologií a chytrých funkcí navíc, díky kterým si s úklidem poradí snadno a rychle. Robotický vysavač s dvojitým rotačním kartáčem má také senzor míry znečištění podlahy a podle toho si naplánuje úklid. Jsou zde režimy úklidu a také je možnost denního nastavení úklidu.


Vysavač zvládne uklízet až minut. Dvojitý rotační kartáč zvyšuje účinnost na kobercích a dva postranní kartáče efektivně uklidí kolem stěn. Překvapí látkovým filtrem pro účinné zachycení nečistot. Vítaná je i možnost mopování (mop je součástí balení). Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Technologicky vyspělý robotický vysavač do domácnosti od české značky Eta. Jeho velkou přednostní je to, že díky speciálnímu příslušenství dokáže jak luxovat, tak i vytírat. Nahradí tak dva přístroje najednou.


Disponuje přitom vyspělým systémem senzorů, díky čemuž se nemusíte obávat toho, že by. Vybaven je i dvojitým rotačním kartáčem, který zvyšuje účinnost při úklidu koberců i úklid kolem stěn. Díky bezpečnostním senzorům během úklidu nespadne ze schodů a neporuší se jeho konstrukce. Vybrat si můžete také ze dvou stupňů rychlosti úklidu.


V příslušenství najdete velkou nerezovou mísu o objemu litru, hnětací hák, pevný mísící a drátový šlehací nástavec, masořezku a samozřejmě nástavce na plnění uzenin a tvorbu trubiček. Nechybí ani možnost mopování. I když se zdá, že doba robotických vysavačů tak trochu pominula, máme pro vás tip. ETA Bolero (koukněte se na něj sem - externí odkaz ) vám ušetří moře času a vy tak budete moci získaný čas využít na příjemnější aktivity.


ETA pro tento robotický vysavač poskytuje NADSTANDARDNÍ ZÁKAZNICKÝ SERVIS. Na tento produkt ETA nabízí prodlouženou záruku let na motory. Boxy na prach značky ETA. Prodám zhruba dva roky používaný robotický vysavač ETA Bolero.


Z horní strany je vysavač poškrábán z jeho nárazů do topení. V zadní spodní části vysavače je suchý zip na přidělání hadříku na stíráni, který je přilepen kvůli ulomení malé plastové. Recenze musí splňovat dané podmínky a zobrazí se až po schválení. Sada obsahuje: 6x boční kartáček 1x hlavní kartáč 3x filtr 3x mop.


Dostupnost Možnost dor. Filtry do vysavačů značky ETA. S robotickým vysávačom Roomba 9môžete vysávanie plánovať cez wifi používaním šikovnej appky, zároveň ale tento robotický vysávač sám vie, kde je viac špiny vďaka senzorom, a tam potom zvýši svoj výkon pre dokonale čisté podlahy, lebo na jedno nabitie vyčistí 1m2.


Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates. Všechny informace o produktu Příslušenství ke kuchyňskému robotu ZELMER Knoflík kráječe 2Alexis Young, Bolero , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze ZELMER Knoflík kráječe 2Alexis Young, Bolero.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky