čtvrtek 13. července 2017

Vaření v jednom hrnci

Jídlo z jednoho hrnce má výhodu v tom, že při jeho přípravě nemusíme špinit příliš mnoho nádobí. Většinou nám stačí opravdu jen ten jeden hrnec a máme uvařeno. Tento způsob vaření oceníme hlavně na dovolené nebo tehdy, nemáme-li příliš času na vaření. Využít můžeme i tlakový hrnec. Kuře a brambory v jednom hrnci recepty, které budete milovat.


This feature is not available right now.

Please try again later. V pomalém hrnci se vaří pomalu a je celou dobu zakrytý, takže se tekutiny nemají jak odpařovat, a tedy se neredukují jako při běžném vaření , kdy je třeba tekutiny i několikrát během vaření dolévat. Navíc spousta surovin pustí vlastní šťávu, a proto se v pomalém hrnci hromadí více tekutiny. Voňavá a hlavně jednoduchá klasika z jednoho hrnce nebo kotlíku, která prišla na řadu nejčasteji tehdy, když nebylo maso nebo když čundráci přemýšleli, co si.


Tyhle skvělé chuťovky připravíte na jediné pánvi. Lahodná brokolicová polévka s čedarem, švédské masové kuličky s těstovinami, houbové rizotto se slaninou nebo jambalaya. Inspirujte se a najděte své favority mezi třiceti recepty na vaření v jednom hrnci.


Pomalý hrnec je především velký pomocník v kuchyni.

Jedná se o hrnec, který uvaří vše za vás. Jak vaření v pomalém hrnci funguje? Jednoduše řečeno, jedná se o vaření v jednom hrnci.


Dáte do něj všechny suroviny, nastavíte čas a stupeň vaření a už se jen těšíte na výsledný pokrm. Blog Kuchyně v hrnci o jídle, vaření , kvalitních surovinách, tipech a zajímavostech v oblasti jídla. Kvalitní recepty pro indukční multicoocer Catler. Nést v batohu dvouapůlkilový nerezový hrnec by bylo nepraktické.


Pořídil jsem si proto na cesty skládací hrnec X-Pot. Ten se hodí do míst, kde nemám po ruce klasické nádobí, a přesto chci mít k večeři teplé jídlo. Váží od 2gramů (záleží na objemu hrnce) a má kompaktní. Velká kuchyň v jednom hrnci … Ještě donedávna byla kuchyň výhradně mým teritoriem, až do chvíle, kdy mi kolem začala cupitat malá konkurence s našťouchanými vařečkami v kapsách. Pochopitelně, vše fungl nové v barevné květované zástěrce.


Tomu jsem se já, s reklamní zástěrou a použitými vařečkami, nemohla. Není parník jako parník. Parní hrnec pro nemocné i labužníky.


Proč vařit v parním hrnci ? Tipy na vaření v parním hrnci.

Recept na bylinkové kuřecí plátky a. Tento hrnec tak šetří váš čas, který můžete místo stání u plotny, věnovat něčemu mnohem prospěšnějšímu či zábavnějšímu :-). Máte rádi vaření v jednom hrnci ? Vychutnejte si orientální chilli con carne či path thai, nebo dejte přednost domovu a ochutnejte třeba hovězí na pivu. Jeden plech na pečení, jedno kompletní jídlo – žádný zmatek a minimum špinavého nádobí!


Příprava jídla v jednom pekáči je ještě lepší než vaření v jednom hrnci : je to ten nejrychlejší způsob, jak rychle připravit chutné jídlo. V jednom plechu můžete chystat pokrmy pro celou rodinu už od rána, začít můžete. Jsou však i recepty pro pomalé vaření , kdy pokrm pomalu dusíte až hodiny.


Použijte vývar místo vody, zeleninový nebo masový. Přidat vlastní kuchařku. Postup vaření zeleniny, obilí a luštěnin v jednom hrnci najednou. Vaření jídla v jednom hrnci.


Na fotce je recept Rizoto s čočkou v jednom hrnci kde je podrobnější postup konkrétně tohoto jídla. Obecně jde o to, že uvaříte najednou zeleninu s obilím, případně i luštěninami, v jednom hrnci. Stehna promícháme v nálevu. Na plech nasázíme stehna, brambory, rajčata, olivy, čtvrtky citronu a zalijeme zbytkem nálevu.


Mokli podáváme jako hlavní chod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky