středa 26. července 2017

Kráječ na knedlíky nerez

Kráječ na knedlíky - nerez provedení kráječ , délka cm. Krájecí struny jsou umístěny tak, aby knedlíky dokrajovaly až do konce. Rukojeť s očkem na zavěšení.


Nerezové krájecí struny. Nejenže díky němu dokážete bleskově naporcovat houskový knedlík, ale dokážete to i bez popálenin. Krájet horký knedlík nožem je vždy trochu dobrodružství.

Navíc se vám ho málokdy podaří naporcovat souměrně. Elektrický kráječ na knedlíky , nerezový, najednou nakrájí až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca 1. Orion Kráječ knedlíků nerez 21xcm. S tímto ověřeným klasickým kráječem snadno nakrájíte z uvařeného knedlíku až zcela stejných plátků o tloušťce centimetru. Struny jsou z kvalitního nerezu a kráječ snadno omyjete pod horkou vodou nebo v myčce nádobí. Jeho celková šířka je centimetrů, na rukojeti má očko pro zavěšení.


Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Rozměry: šířka cca cm.

Chcete vědět, zda je cena 2Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Vynikající pro krájení napařených nebo uvařených knedlíků, sladkých rolá měkkých paštik a sýrových rolá mozarelly, listového těsta, banánů, apod. Opatřeno odnímatelným podnosem na nečistoty. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky.


Náhradní struna ke kráječi na knedlíky má délku cm. Objednávejte samostatně. Tento kráječ na knedlíky vám pomůže najednou nakrájet až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca cm. Zde se nacházíte: Heureka.


Manipulace s ním je velice jednoduchá, udržování v čistotě je snadné. Vyrábí se ze zdravotně nezávadných materiálů (vyroben z nerezu, nerezová struna). Nakrájí až plátků silných cca cm.


Cena 2Kč je ve srovnání s vysokou kvalitou produktu nízká. Můžete krájet také sýrové nebo sladké piškotové rolády, měkké sýry typu mozarella. Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů.


Kráječ chleba s cirkulárním nožem pro chleby do max. Tloušťka krajíce volitelná potenciometrem od 3-mm po mm (funkce na dělení a půlení bochníků).

Opláštění z nerez oceli. Vkládácí a odebírací klapka prochází skrz přístroj. Díky nerezovým krájecím strunám budete mít stejně velkých plátků knedlíku během vteřiny. Strunový kráječ knedlíků pro šišky o maximální délce cm. Rozteč mezi řezy mm.


OZ Struna do kráječe na knedlíky 10ks. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Naběračka na knedlíky Naběračka knedlíků Vám pomůže nabrat a vyndat šišku knedlíku z vody pohodlně a tak, že Vám nespadne zpět. Materiál: nerez , plast.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky