pátek 14. července 2017

Beko hisw 64225 s

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Genuine Beko Spare Parts. Order Now For Next Day Delivery! Easy to clean and stylish, the smooth surface of this hob has been designed with high quality, durable glass which also allows you to move pans from burner to burner with ease.


Veškeré informace o produktu. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. Varná deska je doplněna manuálním ovládáním, které je v kontrastu s černou deskou. Nadčasové a elegantní černé provedení dodává tomuto spotřebiči opravdový šmrnc. Se svým designem se perfektně hodí do každého interiéru a na pracovní desce se budete skutečně vyjímat.


Please note this product has been discontinued. Practical and easy to use, this gas hob comes with a wok burner which allows food to be cooked quickly wit. Dáváte přednost vaření na plynu? Varná doska je doplnená manuálnym ovládaním, ktoré je v kontraste s čiernou doskou. WOK hořák s výkonem kW.


Mechanické ovládání varné desky se nachází vpravo na přední části, sporák navíc disponuje integrovaným. Should the wind come and blow your gas flames out, or if your pan boils over while you’re under the spell of a gripping storyline, Beko ’ s gas safety feature will automatically turn off your gas supply, keeping you safe. Samozrejmosťou je integrované zapaľovanie a taktiež bezpečnostné poistky proti zhasnutiu plameňa. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. S varnou deskou od společnosti Beko budete mít jídlo připraveno rychle a bez námahy. Plynová varná deska disponuje čtyřmi hořáky.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Potřebujete pomoct s nákupem? Zanechte nám své telefonní číslo a dobu kdy Vás můžeme kontaktovat. V uvedenou dobu Vám zavoláme a zodpovíme s Vaše dotazy. Zobacz inne Płyty gazowe do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty.


ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Elegance této plynové varné desky je doplněna funkčností v podobě integrovaného zapalování v knoflíku, varnými zónami o různých průměrech, dvoudílnými litinovými rošty a předním ovládáním.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Internetové ceny, cenník. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie BEKO. Noriu gauti pranešimą, kai prekė bus prekyboje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky