pondělí 3. července 2017

Louskáček na ořechy dřevěný

Dřevěný louskáček na ořechy vyrobený z kvalitního bukového dřeva. Do nádobky louskáčku vložíte ořech a rukojetí začnete utahovat po směru hodinových ručiček až dojde k prasknutí zkořápky. Dřevěný vojáček Louskáček , krásná moderní dekorace Ke každému svátku patří pestře ozdobené talíře s koláčky, pomeranči a ořechy. Ořechy mají symbolizovat vznik života, vše nové a neznámé. K rozlousknutí tvrdé ořechové skořápky jsou již dlouhou dobu vyráběny krásné dřevěné figurky louskáčků.


Hříbek z bukového dřeva, můžete si jej vyzdobit dle svého, např. Louská ořechy tak, že je vložíte dovnitř a utahujete šroub. Když dojde k prasknutí ořechu, tak rukojeť povolíme.


V současnosti najdete na mých aukro stránkách množství podobných,ale i jiných aukcí z různých oborů sběratelství a starožitností. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ : od 1. Louskáček na ořechy dřevěný je vyroben z kvalitního bukového dřeva. Jádra jsou celá a nepoškozená.


Standardní louskáček , velmi účinný, pěkný i jako ozdoba na vánoční a zimní stůl. Jeho konstrukce je inspirována muchomůrkou, což zaujme zejména děti. Velmi účinný louskáček je vyroben z bukového dřeva. Je nejen funkční, ale také krásný.


Jeho rozměry jsou 1x x cm. Jak na stavbu zimní zahrady. The nutcracker for the big boys. Nevhodné jako hračka pro děti. Vánoční dekorace Louskáček , lakované dřevo s hracím strojkem - hraje Tichou noc - natahuje se klíček zespoda, strojek lze zastavit povytažením jedné zlacené kuličky na obvodu podstavce.


Snížená cena, na obvodu v dolní části chybí jedna zlacená kulička. Nádherný louskáček na ořechy je vyrobený z kvalitního bukového dřeva a pohodlně se vám vejde přímo do ruky. Ořech vložíte dovnitř a jednoduchým pohybem šroubu praskne i ta nejsilnější skořápka. Jelikož jde o přírodní materiál, doporučujeme louskáček nenamáčet, ale vždy pouze očistit suchým hadříkem.


Designový louskáček Kladete-li spíše důraz vzhled kuchyňských potřeb, pak se jeví jako optimální designový louskáček na ořechy. Ten lze sehnat v mnoha různých podobách. TESCOMA louskáček na ořechy PRESTO.


Opotřebovaný časem, ale v pořádku. Velice praktický zejména na vlašské ořechy určené na ozdobu. Na rozdíl od klasických kovových louskáčků totiž ořech pouze rozštípne aniž by jádro rozdrtil. Navíc je louskáček i vzhledově velmi atraktivní, takže může být ozdobou i on sám, např.


Pěkná přírodní dekorace ale i skvělý pomocník pro louskání ořechů. Stačí vložit ořech, zatočit lehce šroubem. Skvělý pomocník na loupání ořechů bez větší námahy.


Louskáček na ořechy dřevěný

Bez problému pojme všechny velikosti ořechů. Po použití umyjte a ihned osušte, nedoporučujeme mýt v myčce. Rozlouskonut ořech s tímto louskáčkem, zvládne i malé dítě bez námahy, díky tomu že zde stačí otáčet šroubem. Nemusíte pracně rozbíjet ořechy kladivem nebo cihlou. Většina louskáčků je vyrobena z nerezové oceli a má různé velikosti i tvary.


Klešťové louskáčky jsou vhodné pro lískové ořechy. Jiné typy zase pro vlašské ořechy. Na každý ořech jiný louskáček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky