úterý 4. července 2017

Kotlik na polevku

Kotlíky na polévku můžeme zařadit mezi stolní výdejní zařízení. S kotlíky se však můžeme setkat i ve vnitřních prostorech a to například u švédských stolů. Kotlík na polévku je skvělým pomocníkem, který spadá do kategorie stolní výdejní zařízení.


Vysoce kvalitní elektrické kotlíky na polévku u společnosti expondo. Profesionální kotlíky na polévku od Royal Catering u společnosti expondo vykouzlí lahodné čerstvé polévky. Ať již krémová chřestová polévka, kuřecí vývar, nebo omáčky-každý námi nabízený kotlík je využitelný na mnoho účelů.

Kvalitní a profesionální kotlíky na polévku rozšíří sortiment na švédských stolech a překvapíte hosty teplou pochoutkou, která příjemně zahřeje. Vyzkoušejte netradiční elektrické kotlíky na polévku udržující polévky a jiné pokrmy po dlouhou dobu teplé. Zařízení je vybaveno světelnou kontrolkou a termostatem k. Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


U nás nakoupíte kotlíky na guláš, soupravy s trojnožkou, ohništěm, závětří, kotle na zabíjačku, zahradní grily, smaltované nádobí i dřevěné talíře. Elektrické kotlíky na polévku, guláš. Použít je můžete při hotelových snídaních, narautových a švédských stolech při pohoštění na zahradních slavnostech.


Vyjímatelná vložka, otočná a odnímatelná poklice s výřezem pro naběračku.

Nabízíme různé objemy, materiály a provedení. Kotlík na guláš je skvělý jak pro outdoorové vyznavače adrenalinu, tak pro poklidnější turisty, kteří si rádi vychutnávají přírodní krásy, ale také dobré jídlo. V nabídce této sekce najdete samotné kotlíky v mnoha provedeních, ale i pomůcky, které je doplňují. Skvělý pomocník při rautech a stolování. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Ideální na bufety a rauty. Tento kotlík na polévku vřele doporučuji do každé jídelny či kantýny a všem provozovatelům cateringových služeb. Je rovněž ideální na bufetové stoly na svatbách i rauty při jiných příležitostech.


Díky konstrukci s vodní lázní lze hrnec používat nepřetržitě po několik hodin, obsah je. Zejména při bufetech se kotlík se svou kapacitou litrů postará o více požitku z teplých pokrmů. FOTO před dílenskou prohlídkou - obje9l - napětí: 240V - příkon: 400W - teplota: 0°C - 95°C. Kotlík je vhodný k udržování teplých polévek a pokrmů.


Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Tělo kotlíku je vyrobeno z černého ocelového plechu, který je odolný proti poškrábání. Kontejner na polévku z nerezové oceli je vyjímatelný pro snadné čištění. Sklopné víko má zářez pro uložení naběračky.


Lakovaný ocelový plech, vyjímatelná vložka z nerezové potravinářské oceli, regulační termostat - °C.

S kotlíky sa však môžeme stretnúť aj vo vnútorných priestoroch a to napríklad pri švédskych stolov. Je vhodný do cateringů, je nutné používat vodu s maximální tvrdostí do 6°dH, aby nedocházelo k usazování vodní kamene. Barové lisy na citrusy Samovary Barové mixéry, frapovače Drtiče ledu Odšťavňovače FONDUE - Výrobníky horké čokolády a čokofontány Příslušenství k barovým lisům a odšťavňovačům Ostatní barové vybavení Ohrazení prostoru, stojan a tabule na menu Otvíráky, sítka, drtiče, lžičky Shakery, barmanské láhve Vědra.


Horké polévky a omáčky jsou v bufetech, restauracích, rychlých občerstveních a oslavách oblíbené nejen během chladných ročních období.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky