čtvrtek 6. července 2017

Automat na zvykacky

Automat na žvýkačky nesmí chybět v žádném dětském pokojíku. Otvorem na vrchní straně se automat naplní. Někdo nosí žvýkačky po kapsách, někdo si je ukládá do šuplíku. Zásoba žvýkaček je velká, což je výhoda, ale kdo to má všechno najednou zaplatit, když taková věcička stojí marek? Jak naučit děti šetřit?


Nechte je utrácet za sladkosti! Děti si mohou vložit peníze do kasičky a za odměnu dostanou barevnou žvýkačku. Chcete chutnú farebnú žuvačku, alebo drobnú sladkosť? Stačí potiahnuť páčku a už sa bonbóniky len sypú!


Tento malý model klasického automatu na sladkosti dodá Vášmu domovu naozaj nevídanú atmosféru,. Najdeš zde obrázky, videa, gify, online hry, zajímavosti, vtipy a další. Mechanické prodejní automaty na hračky, hopsakoule, slizouni, žvýkačka a krmení pro zvířata. Mimo tradiční sortiment nabízíme licenční produkty jako jsou šmoulové, hot wheels, barbie, puppy club, hello kitty a spousty dalších. Mentos na začátku roku podporuje své žvýkačky.


S dlouhodobě používaným claimem „Síla žvyku“ komunikuje například v outdooru, na internetu nebo v kině. Součástí kampaně je také sampling. Ve venkovním prostoru využívá značka mimo jiné i zastávku MHD s výdejním automatem.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi.


Automat na zvykacky

Bezpečné doručení až domů a platba až dní po vyzkoušení. Na vrácení zboží máte 3dní. Dejte stopku nevkusným kapsám od oříšků a sladkostí. Mini automat na sladkosti je pomocník, kterého si oblíbí každý.


Dejte do něj bonbóny či slané oříšky a více se nemusíte starat. Taky jste měli jako děti rádi automaty na žvýkačky? Teď můžete mít jeden doma. A bude jenom váš, takže až „vyhrajete“ všechny sladkosti, vyberete peníze a za ně si koupíte nové bonbóny. Maximální průměr bonbónů je mm.


Balení obsahuje cca g bonbónů. Tento skvělý automat na žvýkačky pro ně bude skvělým překvapením. Chcete-li přijít na dětskou oslavu narozenin či jiné rodinné setkání s originálním dárkem, nenechte si tuto nabídku ujít. Prodám simulátor auta pro osoby. Mincovník na 1 Kč.


Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nejlevnější e-shop Akční domácnost.


Zboží za akční ceny, slevy. Ostatní - Stary automat bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Už za cent dostanete svou žvýkací kuličku, funguje ale i na větší mince.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky